Άγρια κόντρα Μαρκογιαννάκη-Κωνσταντοπούλου

Ένα ακόμα επεισόδιο προστέθηκε σήμερα στην κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό μεταξύ του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέλους της Προανακριτικής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης βγήκε από τα ρούχα του ύστερα από ένα σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την οικογένειά του, το οποίο ο ίδιος θεώρησε ως άκρως προσβλητικό και άρχισε να φωνάζει στη βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ότι “είναι η ντροπή του Κοινοβουλίου”.

Ειδικότερα, στο περιθώριο της συνεδρίασης (σ.σ. υποτίθεται ότι εξετάζεται η κυρία

Μαρία Παντελή, που εμφανίζεται στο λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων), ο Χ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν αποτελεί «γόνο πολιτικού τζακιού» και πως είναι «αυτοδημιούργητος». Η Ζ. Κωνσταντοπούλου, θεωρώντας ότι το υπονοούμενο του προέδρου αφορούσε την ίδια, άρπαξε την ευκαιρία και του ανταπάντησε «τελικά, θα μας πείτε ποιος είναι ο πατέρας σας;».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής θεώρησε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου έθιξε την τιμή και την υπόληψη της μητέρας του με τη συγκεκριμένη ερώτηση και έγινε έξαλλος. Χτυπώντας γραφεία και καρέκλες, φώναζε προς την κυρία Κωνσταντοπούλου πως «είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου» και αποχώρησε από την αίθουσα τρέμοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα