Αυτή είναι η ερώτηση του Γερμανού δημοσιογράφου που έβγαλε εκτός εαυτού τον Τσίπρα

Ο Γερμανός δημοσιογράφος της «Frankfurter Allgemeine Zeitung», Μίκαελ Μάρτινς, περνάει στη αντεπίθεση και δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα όταν κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης ο τελευταίος εξοργίστηκε από κάποια ερώτηση του δημοσιογράφου και αφού σταμάτησε τη συνέντευξη, τον πέταξε έξω από το γραφείο του λέγοντάς του ότι αυτή «θα γίνει σε μία άλλη ζωή».

Μάλιστα, κύκλοι

της Κουμουνδούρου διέρρεαν πως η όλη κατάσταση παρέπεμπε σε «γαλάζια μονταζιέρα».

Ο κ. Μάρτινς όμως όπως προείπαμε αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τη δική του εκδοχή και προαναγγέλλει πως στο κυριακάτικο φύλλο της «Frankfurter Allgemeine Zeitung» θα ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα, ζητώντας παράλληλα γραπτή απάντηση του κ. Τσίπρα προκειμένου να συμπεριληφθεί στο ρεπορτάζ.

Παράλληλα, ο Γερμανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει την επίμαχη ερώτηση που έβγαλε εκτός εαυτού τον κ. Τσίπρα και η οποία αφορούσε δήλωσή του από την προεκλογική του ομιλία στην Ομόνοια το 2012 όπου έλεγε: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ υπέστειλαν την ελληνική σημαία και την παρέδωσαν στην Άγκελα Μέρκελ».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αρχικά ο κ. Τσίπρας του απάντησε ότι «δεν θυμάται» αν το είπε για να ισχυριστεί στη συνέχεια ότι ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Μάρτινς, διέκοψε τη συνέντευξη κατηγορώντας τον για «άρρωστες προθέσεις» και «έλλειψη ευγένειας».

Ο δημοσιογράφος, τέλος, επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς λέγοντας ότι «αν ο κ. Τσίπρας ερχόμενος αντιμέτωπος με τα δικά του λόγια με χαρακτηρίζει ”ανήθικο” τότε αυτό λέει περισσότερα για εκείνον παρά για εμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα