Στήριξη Μεϊμαράκη σε Δραγασάκη μετά την επίθεση από την Χρυσή Αυγή

Στήριξη στον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη, μετά την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, παρείχε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στη συζήτηση στην Βουλή,

την Πέμπτη, μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, τον λόγο έλαβε ο προεδρεύων Γ. Δραγασάκης, για να επισημάνει ότι όσα ακούστηκαν σε βάρος του την προηγούμενη ημέρα από την Χρυσή Αυγή δεν τον αφορούν.

Στη συνέχεια, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, ο οποίος μιλώντας από τα έδρανα των βουλευτών, τόνισε ότι η πρωτοβουλία του να καθίσει νωρίτερα στις θέσεις των αντιπροέδρων της Βουλής, ενώ προήδρευε ο κ. Δραγασάκης, αποσκοπούσε στο να λειτουργήσει ως ένδειξη απόλυτης καταδίκης όσων είχαν ακουστεί την προηγούμενη ημέρα εις βάρος της κόρης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης επισήμανε ότι για τα όσα συμβαίνουν εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν οι αρχηγοί των κομμάτων και προσέθεσε πως δεν μπορεί να αμαυρώνεται η εικόνα του κοινοβουλίου από την συμπεριφορά μερικών μεμονωμένων προσώπων.

Υπογράμμισε ότι τέτοια περιστατικά όπως αυτά που διαδραματίστηκαν την Τετάρτη είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν την ημέρα της επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο κ. Μεϊμαράκης προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση στήριξης του κ. Δραγασάκη, για την προκλητική επίθεση που δέχθηκε την προηγούμενη ημέρα από την Χρυσή Αυγή.

Ο πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε επιστολή από την Χρυσή Αυγή, με την οποία ζητήθηκε να μην προεδρεύει ο κ. Δραγασάκης, όταν μιλούν οι βουλευτές της.

Κατόπιν αυτού, λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης κι αφότου στην έδρα ανέβηκε ο κ. Δραγασάκης, ο κ. Μεϊμαράκης κάθισε δίπλα του, σε μια από τις θέσεις των αντιπροέδρων, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει την συμπαράστασή του στο πρόσωπο του.
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα