Αυτά τα μοσχάρια τρώμε-Βίντεο σοκ!

Δείτε στο βίντεο τα πειράματα για τη δημιουργία του γενετικά τροποποιημένου μοσχαριού Belgian Blue που είναι γεμάτο μυς.

Σύμφωνα με το fimes.gr λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος μοσχαριού, γεμάτο με μυς και κρέας.

Αυτό το σούπερ είδος βοοειδών είναι

γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.
Βέβαια αυτό που το ευρύ κοινό αγνοεί είναι πως αυτό το είδος μοσχαριού είναι γενετικός τροποποιημένο.

Η ανεμπόδιστη ανάπτυξη των μυών τους παρουσιάζει πολλούς κινδύνους για την υγεία, τα μοσχάρια μπορούν να αναπτύξουν διευρυμένες γλώσσες και σκληρά πόδια, που καθίσταται δύσκολο για αυτά να τρώνε οδηγώντας τα σε πρόωρο και επώδυνο θάνατο.

Η επιστήμη της γενετικής βελτίωσης ζώων μετρά περισσότερο από έναν αιώνα ζωής, καθώς ξεκίνησε στη Δανία το 1895.

Τα Ελληνικά κέντρα ιδρύθηκαν μόλις το 1978, γεγονός που -σύμφωνα με τους επιστήμονες- οφείλεται στη σχετικά περιορισμένη κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας μας, σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία 30 χρόνια οι Έλληνες επιστήμονες έχουν στην ουσία δημιουργήσει δύο νέες φυλές αγελάδων, την Ελληνική κόκκινη και την Ελληνική ξανθόχρωμη.

Keywords
Αναζητήσεις
μοσχαρια τρωμε, τι τρώμε τα μοσχάρια
Τυχαία Θέματα