ΚΟΥΙΖ: Ποιος έχει κλείσει από τώρα μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Πτωχός. Ο κ. Πτωχός έλκει μάλιστα την καταγωγή του από την Μεσσηνία, ενώ είχε οριστεί και Γραμματέας Νέων Τεχνολογιών Έρευνας και Τεχνολογίας μετά την ανάδειξη του Αντώνη Σαμαρά στην αρχηγεία της ΝΔ τον Νοέμβριο του 2009.

Ενώ όταν ο Αντώνης Σαμαράς

ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας ορίστηκε Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, και βρίσκεται πίσω από την ψηφιακή οργάνωση των υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά και συνολικά της κυβέρνησης, για τον καλύτερο συντονισμό δράσεων και αποτελεσματικότητα στη λειτουργία της.

Μάλιστα, ο κ. Πτωχός μαζί με τον κ. Μουρούτη αποτελούν τους επικεφαλής της «Ομάδας Αλήθειας» της ΝΔ που σηκώνει όλο το επικοινωνιακό βάρος απέναντι στις προκλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εκλογές για το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2014, και ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί να δώσει στη μάχη βαθιά πολιτικά χαρακτηριστικά, ώστε να δείξει τη διαφορά της εθνικής πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για το μέλλον, σε σχέση με τις προτάσεις τις οποίες κομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα