Αφέθηκε ελεύθερη η δημοσιογράφος Δέσποινα Κονταράκη μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Ραχήλ Μακρή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της χθες αργά το βράδυ, η δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου και Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, Δέσποινα Κονταράκη, η οποία είχε συλληφθεί μέσα στην εφημερίδα που εργάζεται, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή. Να σημειωθεί πως η κ. Μακρή θεώρησε ότι θίγεται από δημοσίευμα της εφημερίδας.

Η κ. Κονταράκη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη, μετά από απόφαση του εισαγγελέα, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ένα όριο προστασίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος,

υποστηρίζοντας, ότι, όταν υπάρχουν πλαστά και κατασκευασμένα στοιχεία, πρέπει να γίνονται μηνύσεις και δικαστήρια μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Κανείς δεν πρέπει να έχει το ακαταδίωκτο ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε οι πολιτικοί», δήλωσε η δημοσιογράφος, τονίζοντς ότι πρόκειται για ένα άρθρο γνώμης και χωρίς να έχει προηγηθεί διάψευση. «Θεωρώ ότι ήταν μία άτυχη στιγμή. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι απόρροια του ηλεκτρισμένου κλίματος που υπάρχει».

The post Αφέθηκε ελεύθερη η δημοσιογράφος Δέσποινα Κονταράκη μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Ραχήλ Μακρή (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα