Φακελάκι τσάι… μην το πιεις!

07:30 7/4/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις μπροστά σου ένα φακελάκι τσάι, ετοιμάζεσαι να το βάλεις σε μία κούπα με βραστό νερό με λίγο μέλι και να το πιεις! Μηηηηηηη ! Αυτή τη φορά το τσάι θα το χρησιμοποιήσεις για άλλους λόγους, για την ομορφιά σου, το φαγητό σου γιατί όχι και τα ρούχα σου!

Μάτια: Βρέξτε τα με κρύο νερό δύο φακελάκια και τοποθετήστε από ένα σε κάθε μάτι ως κομπρέσες. Άμεσα θα αισθανθείς ότι τα μάτια σου έχουν ξεπρηστεί και πιο ξεκούραστη/οςΜαρινάδα για κρέας: Ετοίμασες τη μαρινάδα σου για το κρέας. Τώρα είνι η στιγμή να πετάξεις και ένα φακελάκι τσαγιού μέσα και να τ’ αφήσεις μερικές ώρες ώστε να «δέσουν» τα
αρώματα και να τα «τραβήξει» το κρέας.Ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα: Κάηκες από τον ήλιο. Αν δεν έχεις εύκαιρο γιαούρτι βάλε μέσα σε παγωμένο νερό μερικά φακελάκια τσαγιού και άστα μερικά λεπτά, μετά βούτα κομπρέσες στο νερο και ανακούφισε την επιδερμίδα σου μ’ αυτές!Αρωματικό για ντουλάπες: Μάζεψε μερικά χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού και αφού στεγνώσουν βάλτα μέσα σε τούλι και πέτα τα μέσα στα συρτάρια της ντουλάπας σου!Καθαριστικό γενικής χρήσης: Το τσάι έχει ήπια καθαριστική δράση. Βάλε μερικά χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού σε μισό λίτρο ζεστό νερό και άφησε το κανένα 10λεπτο. Στύψτε και μισό λεμόνι και ανακατέψτε καλά. Το καθαριστικό σας είναι έτοιμο! Βάλτε το σ’ ένα μπουκάλι με στόμιο για ψέκασμα και είστε έτοιμοι!

Έχεις κάποια άλλη ιδέα για τα φακελάκι τσαγιού;

The post Φακελάκι τσάι… μην το πιεις! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα