Κεδίκογλου: Απαράδεκτο για ένα πολιτικό πρόσωπο να απαντάει με μηνύσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι απαράδεκτο για ένα πολιτικό πρόσωπο να απαντά στην κριτική δημοσιογράφων με μηνύσεις και συλλήψεις. Η λογική της κατρακύλας είναι ο πάτος».

Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τις μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφων από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη

της δημοσιογράφου του Ελεύθερου Τύπου, Δέσποινας Κονταράκη.

Με τον ίδιο χαρακτηρισμό σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τη συνομιλία του πρώην γ.γ. της κυβέρνησης με τον Ηλία Κασιδιάρη. Παράλληλα δήλωσε πως η προειδοποίηση του πρωθυπουργού ήταν σαφής: «Όποιος δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, φεύγει από την κυβέρνηση.»

«Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο, γι’ αυτό και απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση.Το θέμα θεωρείται λήξαν. Αυτά πλέον είναι δουλειά της δικαιοσύνης», επισήμανε στον ΑΝΤ1 ο κ. Κεδίκογλου. Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή είπε: «Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι μίας εγκληματικής οργάνωσης, η οποία προσπαθεί να επιβάλει τη δική της ατζέντα, απειλώντας και εκβιάζοντας με προϊόντα εγκληματικών ενεργειών», υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει μία πολύ σοβαρή αποστολή.

The post Κεδίκογλου: Απαράδεκτο για ένα πολιτικό πρόσωπο να απαντάει με μηνύσεις (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα