Άδωνις: Τώρα που περιμένω δεύτερο παιδί θα τρέχω για δήμαρχος;

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Τώρα που περιμένω και δεύτερο παιδί να τρέχω για δήμαρχος;».

Δείτε τη φωτογραφία της Μανωλίδου με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Τάδε έφη σύμφωνα με πληροφορίες του «Βηματοδότη» ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στον σύμβουλό του, κ. Αθανάσιο Πλεύρη, το βράδυ του Σαββάτου όταν πήγαν να δειπνήσουν στο «Prime Grill» στο Νέο Ψυχικό.

Πάντως, όπως γράφει ο «Βηματοδότης», οι συναντήσεις

Γεωργιάδη και Πλεύρη έχουν πυκνώσει τελευταίως και οι λόγοι είναι δύο: Πρώτον, ο κ. Πλεύρης είναι δικηγόρος του κ. Γεωργιάδη στην υπόθεση Καμμένου και, δεύτερον, ο κ. Πλεύρης είναι ο πρώτος επιλαχών στην Α’ Αθηνών.

Συνεπώς, αν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων οποιοσδήποτε γαλάζιος βουλευτής από την Α’ Αθηνών εισέρχεται αυτομάτως στη Βουλή.

Παρούσα και η Εύα Καϊλή

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο δείπνο με μπριζολάκια στο Νέο Ψυχικό, αλλά και στην παρουσία της Εύας Καϊλή και της αδελφής της.

Το δείπνο το οποίο διοργάνωσε ο σύμβουλος του υπουργού κ. Πλεύρης, ήταν μία άτυπη συνεδρίαση γιατρών, μεγαλογιατρών, φαρμακοβιομήχανων και φαρμακέμπορων.

Όπως τονίζει ο «Βηματοδότης», πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε όταν ο υπουργός διαπίστωσε ότι η Εύα δεν κάθισε στο τραπέζι του και στη θέση της κάθισε, η αδελφή της ,Μανταλένα. Το θέμα το έλυσε ο κ. Πλεύρης αλλάζοντας τη χωροταξία. Έφαγαν μπριζολάκια και λουκάνικα (και η Εύα σαλάτα).

Η Ευγενία Μωνωλίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς βλέπει το όνειρό της να γίνει για ακόμα μια φορά μητέρα να πραγματοποιείται. Δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Πηγή φωτογραφίας:Fosphotos.com/Μενέλαος Μυρίλλας

The post Άδωνις: Τώρα που περιμένω δεύτερο παιδί θα τρέχω για δήμαρχος; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα