Νίκος Αναστασιάδης: Η Κύπρος μπορεί να πετύχει το οικονομικό θαύμα

Η Κύπρος μπορεί να κάνει το οικονομικό θαύμα και να τα καταφέρει όπως το έκανε και το 1974, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας σε συνάντηση που είχε με τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο του Κατάρ.

Στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Ντόχα, όπου είχε συνάντηση με επιχειρηματίες από το Κατάρ, ο Νίκος Αναστασιάδης

αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνησή του για ανάκαμψη και επανεκκίνηση της οικονομίας, τονίζοντας παράλληλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αλλά και τις προοπτικές για επενδύσεις σε διάφορους τομείς.

Επιπλέον, δήλωσε ότι και ο τομέας της ενέργειας, προσφέρει προοπτικές για επενδύσεις, μετά την ανακάλυψη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας «Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω της οικονομικής κρίσης μπορούμε να πετύχουμε το θαύμα», ενώ πρόσθεσε ότι «η Κύπρος το έχει πετύχει αυτό και στο παρελθόν».

Τέλος επεσήμανε πως το γεγονός ότι η Κύπρος είναι μια μικρή χώρα, δεν καθορίζει τα πόσα μπορεί να καταφέρει, καθώς με πειθαρχία και με προσπάθεια, η κυπριακή οικονομία μπορεί να ανακάμψει.

The post Νίκος Αναστασιάδης: Η Κύπρος μπορεί να πετύχει το οικονομικό θαύμα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα