«Οι προφήτες της καταστροφής δεν ξέρουν πια τι να πουν μπροστά στα επιτεύγματα του ελληνικού λαού»

Σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε από την Καισαριανή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας πριν από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν πλέον τόπο και η αλλαγή είναι ορατή, ενώ επιτέθηκε σε όσους στάθηκαν απέναντι. Ο πρωθυπουργός, ακόμη, αναφέρθηκε

στο πού βρίσκεται πλέον η Ελλάδα και έκανε λόγο για ένα θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και προοιωνίζει ένα μέλλον ελπίδας και αισιοδοξίας.

«Η εντολή που μας έδωσε τον Ιούνιο του 2012 ο ελληνικός λαός ήταν σαφής: Να κρατήσουμε τη χώρα μέσα στο ευρώ και να τη βγάλουμε από την κρίση, να μπει ένα τέλος και να ανοίξουμε το δρόμο για μια μακροχρόνια ανάπτυξη και για την αποκατάσταση των αδικιών του μνημονίου», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι τώρα «οι προφήτες της καταστροφής, αμήχανοι μπορετά στα επιτεύγματα της χώρας και του ελληνικού λαού δεν ξέρουν τι να πουν», γιατί «όλα πλέον τελειώσανε».

«Αποτρέψαμε την έξοδο από το ευρώ, πιάσαμε τους στόχους, δίνουμε κοινωνικό μέρισμα, βγήκαμε στις αγορές», είπε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «πρέπει να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα που πετύχαμε. Πονέσαμε ως Έλληνες και τα αφήνουμε πίσω μας όλα αυτά».

«Κάποιοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης αν δεν μπορούν να καταγγείλουν τα μνημόνια. Θέλουμε και θα βγούμε από τα μνημόνια μια και καλή», σημείωσε ακόμη.

Αναφορικά με το διακύβευμα των ευρωεκλογών, ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικές γιατί έχουν να κάνουν με την Ελλάδα και τα παιδιά της και το μέλλον όλης της χώρας γενικότερα.

The post «Οι προφήτες της καταστροφής δεν ξέρουν πια τι να πουν μπροστά στα επιτεύγματα του ελληνικού λαού» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα