Α. Γκερέκου: «Δεν τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή»

«Οι εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή δικαιώνουν το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει στην «Κ» η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου, συμπληρώνοντας ωστόσο πως με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου «δεν τελειώσαμε».

Η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού

και Τουρισμού εκφράζει την πεποίθηση πως το «σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν βάζει το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό όπως στο παρελθόν» και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα απαντούσε θετικά εάν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Βενιζέλος της έκαναν πρόταση… υπουργοποίησης.

Επιμένει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει καινούρια μέτρα ακόμα και εάν αυτό σημαίνει μια νέα διαγραφή της από τη Χαριλάου Τρικούπη, μιλά για τα λάθη που έχουν γίνει στον τομέα του τουρισμού όλα αυτά τα χρόνια και απαντά εάν θα… αφήσει τη Βουλή για την καρέκλα της δημάρχου Κέρκυρας.

Συνέντευξη στο Βαγγέλη Στολάκη

Αν και το ΠΑΣΟΚ πρωτοστάτησε κατά της Χρυσής Αυγής, την φυλάκιση του αρχηγού, του υπαρχηγού, βουλευτών και στελεχών φαίνεται πως τα χρεώθηκε η ΝΔ. Θεωρείτε πως η Χαριλάου Τρικούπη επέδειξε αργά αντανακλαστικά;

Κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία πρέπει να αξιολογείται ως αποτέλεσμα συνεργασίας των κομμάτων που τη στηρίζουν. Από την άποψη αυτή η πραγματική επιτυχία ανήκει στη συγκυβέρνηση, όχι σε κάποιο κόμμα ή πρόσωπο.

Αφού, ωστόσο, αναφέρεστε στην αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, θα σας θυμίσω ότι πρώτο το ΠΑΣΟΚ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες όπως η πρόταση του αντιρατσιστικού νόμου και οι δημόσιες εκδηλώσεις κατά της ρατσιστικής βίας. Επομένως, οι πρόσφατες εξελίξεις έρχονται να δικαιώσουν τη στάση του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη μόνο στο Karfitsa.gr.

The post Α. Γκερέκου: «Δεν τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα