O ΠΑΟ σφραγίζει την πρόκριση, δοκιμάζεται στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Με τις ρεβάνς των προημιτελικών συνεχίζεται την Τετάρτη και την Πέμπτη το Κύπελλο Ελλάδας. Πρώτος στη «μάχη» ρίχνεται ο Παναθηναϊκός (12/2, 17:00) που όμως, έχει εύκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο είχε κερδίσει στη Λεωφόρο με 4-0. Λίγη ώρα αργότερα, (12/2, 20:00) είναι η σειρά του Ολυμπιακού,

ο οποίος δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να έχουν αποσπάσει το 0-0 στο πρώτο ματς στο γήπεδο Καραϊσκάκης.

Στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός και τους Νάνο, Καπίνο, Σίλντενφελντ, Ζέκα και Μπεργκ, ενώ ο Μπαϊράμι και ο ο Μέντες έκαναν ατομικό.Επίσης, Ο Πέτριτς έμεινε εκτός, αφού κρίθηκε ότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Λαγός, Μουζακίτης, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απορρίφθηκε το αίτημά της για εξασφάλιση εισιτηρίων, καθώς η εξέδρα των φιλοξενούμενων οπαδών, κρίθηκε ακατάλληλη να τους φιλοξενήσει.

Στον άλλον αγώνα, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φουστέρ και του Χολέμπας. Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Νέλσον Βαλντέζ, ενώ από την κερκίδα θα δει το ματς και ο Ρομπέρτο για να πάρει ανάσες. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Ερνάν Πέρες και όπως όλα δείχνουν θα πάρει θέση στην ενδεκάδα. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναλυτικά: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βέργος, Βούρος.

Στον Ατρόμητο, ο Γιώργος Παράσχος καλείται να ξεπεράσει την απουσία τριών βασικών ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τον τιμωρημένο Σωκράτη Φυτανίδη και τους τραυματίες Ιγκλέσιας και Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο Αργεντινός δοκίμασε χτες να προπονηθεί, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε. Σήμερα, θα υποβληθεί σε υπέρηχο, προκειμένου να εξακριβωθεί το αίτιο του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Το πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2
Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός (0-4) (ΕΑΚ Βόλου, 17:00)

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Καραβασίλης (Καβάλας).

Ατρόμητος -Ολυμπιακός (0-0) (Δημ. Γηπ. Περιστερίου, 20:00)

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Ποντίκης (Πρέβεζας).

ΠΕΜΠΤΗ 13/2
Πανιώνιος – ΟΦΗ (0-2) (Γηπ. Νέας Σμύρνης, 17:00)

Διαιτητής: Κάμπαξης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών),
Καμπούρης (Εύβοιας).

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (0-3) (Γηπ. “Γ. Καμάρας”, 20:00)

Διαιτητής: Ντίτσιος (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής).

The post O ΠΑΟ σφραγίζει την πρόκριση, δοκιμάζεται στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα