Led Zeppelin: «Celebration Day» στο Μέγαρο Μουσικής

Οι Led Zeppelin το συγκρότημα που σφράγισε τη δεκαετία του 70 και έδειξε το δρόμο σε όσους ακολούθησαν, μοναδικοί στην ιστορία της ροκ των τελευταίων 50 χρόνων, ιερό όνομα για τους θαυμαστές τους, έρχονται όσο πιο κοντά γίνεται στο αθηναϊκό κοινό, με το ντοκιμαντέρ από τη συναρπαστική συναυλία που έδωσαν το 2007 στην Ο2 Αρένα του Λονδίνου, 27 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση.

Μετά

τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Τόκιο, η δίωρη συναυλία τους με 16 τραγούδια από τον «καυτό» κατάλογό τους, προβάλλεται στην Αθήνα, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, στην οθόνη της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία του DVD, «Celebration Day», και προσφέρει στο κοινό μια εμπειρία ενός ιστορικού γεγονότος, με μοναδική υψηλή ευκρίνεια και άψογο ήχο.

«Stairway to Heaven», « Whole Lotta Love» και «Kashmir», είναι ορισμένα μόνο από τα θρυλικά τραγούδια του συγκροτήματος που θα ακουστούν κατά την διάρκεια της προβολής.

Το ντοκιμαντέρ έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μανχάταν (Ziegfried Theater), στο Λονδίνο (Hammersmith Apollo), στο Βερολίνο, το Τόκιο και προγραμματίζεται να προβληθεί σε 1.500 μεγάλες οθόνες σε 40 χώρες.

Πηγή : ΑΠΕ – ΜΠΕTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα