Άννα Ζωηρού: Ο ΛΑΟΣ «σβήνει», αλλά η εκλεκτή του Καρατζαφέρη… βασιλεύει!

Ίσως μια μεταφυσική αναζήτηση θα μπορεί να μας δώσει την απάντηση γι’ αυτό που συμβαίνει στο ταμείο που διαχειρίζεται πλέον την τύχη όλης της δημόσιας κινητής και ακίνητης περιουσίας αυτού του κράτους. Η Άννα Ζωηρού, όμορφη και ξανθιά, πρώην γραμματέας του Γιώργου Καρατζαφέρη όταν ήταν ευρωβουλευτής, είχε τοποθετηθεί επί κυβερνήσεως Παπαδήμου από τον ΛΑΟΣ

στο ταμείο που ιδρύθηκε εκείνη την περίοδο ως μέλος του ΔΣ.

Τότε και τα άλλα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είχαν τοποθετήσει τους εκπροσώπους τους. Ο ΛΑΟΣ, μετά την παταγώδη εκλογική ολοκληρωτική του καταστροφή, έμεινε εκτός Βουλής. Το ίδιο θα συμβεί και στις ευρωεκλογές, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αφού το 0,3% είναι ο μέσος όρος των ποσοστών του. Η Ζωηρού, όμως, παραμένει εντός ΔΣ.

Ο Φώτης Κουβέλης, ως αρχηγός κόμματος που στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά, δεν έχει ορίσει εκπρόσωπο στο ΔΣ, αφού για να το κάνει θα πρέπει να παραιτηθεί η Ζωηρού. Δεν υπάρχει κενή θέση στο ΔΣ. Ποιος, άραγε, επιμένει να μη θέτει θέμα εκπροσώπησης της ΔΗΜΑΡ στο ταμείο αποκρατικοποίησης την περίοδο, μάλιστα, που ακούγονται τα μύρια όσα για απευθείας αναθέσεις; Οι πληροφορίες μας λένε ότι το ζήτημα αυτό θα τεθεί από τον ίδιο τον Φώτη Κουβέλη στον Αντώνη Σαμαρά.

Άρης ΣπίνοςTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα