Ενισχυμένος βγαίνει ο Αντώνης Σαμαράς από τη στάση του έναντι της Κύπρου αλλά και την οικονομική πολιτική της Ελλάδας

Όλα… δείχνουν ότι …θετικές είναι οι… εντυπώσεις της κοινής γνώμης για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά έναντι της κρίσης της Κύπρου, σύμφωνα με μέτρηση που έγινε και έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρέπει να παρατηρήσουμε ότι το… «αντι-μνημονιακό μπλοκ» με την κοινή στάση Τσίπρα και Καμμένου

στο κυπριακό πρόβλημα έχει δημιουργήσει «μούδιασμα» στους ψηφοφόρους και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αντίστοιχα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι… βουλευτές και των δύο κομμάτων σκέφτονται σοβαρά να βγουν και να εκφράσουν δημοσίως την.. διαφωνία τους για τη συνάντηση των δύο αρχηγών…ενώ θετικά για την κυβέρνηση Σαμαρά μέτρησε η απόφαση για την τύχη των… κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα οι δηλώσεις του Νίκου Αναστασιάδη, που ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και η ψύχραιμη συμπεριφορά έναντι των.. άλλων πολιτικών αρχηγών!

Πάντως οι… Έλληνες πολίτες νιώθουν ότι η τρικομματική κινήθηκε σε… σωστό δρόμο στη συνεργασία με την τρόικα αφού στην χώρα μας δεν… πέρασε ούτε καν σαν σκέψη το…κούρεμα των καταθέσεων των ιδιωτών πάνω από 100.000 ευρώ…

Σενάριο που επιβεβαιώνει από μόνο του ότι ο Αντώνης Σαμαράς κινήθηκε στο σωστό δρόμο και με σωστό χρονοδιάγραμμα για την χρηματοδότηση της χώρας μας!

Όλοι… οι Έλληνες πια βλέποντας το κούρεμα της Κύπρου νιώθουν σίγουρα απογοήτευση για την Κύπρο, ενώ θεωρούν ότι η… πολιτική Σαμαρά είναι στο σωστό δρόμο.

Ο Αντώνης Σαμαράς και η τρικομματική τώρα ενισχύουν την… αντίθεσή τους απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και των ΑΝΕΛ αφού έχουν ζωντανό παράδειγμα τα τεκταινόμενα στην Κύπρο…

Ενισχυμένος ο… Αντώνης Σαμαράς και η… τρικομματική κυβέρνηση!

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Αναζητήσεις
content
Τυχαία Θέματα