2ή χρονιά για το HANGOVER IV

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «ανεβαίνει»το HANGOVER στο θέατρο Αθηνά.Η ξένη ταινία που παίζονταν στο εξωτερικό και μεταφέρθηκε στο ελληνικό θέατρο αναμένεται να κάνει θραύση.

Χθες βράδυ η παράσταση «HANGOVER IV» έκανε πρεμιέρα και το θέατρο γέμισε λαμπερούς καλεσμένους! Οι πρωταγωνιστές, Ντορέττα Παπαδημητρίου,

Πέτρος Λαγούτης, Μάριος Αθανασίου και Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος αντικατέστησε τον Πάνο Μουζουράκη, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αφού κατάφεραν να ξεσηκώσουν ένα ολόκληρο θέατρο με τα χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα τους!

Την παροουσία τους έδωσαν ,άνθρωποι απο τον καλλιτεχνικό χώρο αλλα και της showbiz.HΈλενα Ασημακοπούλου με τον Bruno Cirillo, τους Vegas, την Στέλλα Γιαμπουρά, τον Κωνσταντίνο Λάγκο, την Αλίνα Κοτσοβούλου με την Βάνα Ραμπότα, την Ιζαμπέλλα Κογεβίνα με την Μαρία Κωσταντάκη, τον Θανάση Βισκαδουράκη, την Πηνελόπη Πλάκα, την Τζέση Παπουτσή με τον Γιάννη Μανιό, τον Κώστα Αποστολάκη με την σύζυγο τους Αμέλια Αναστασάκη, την Μαρία Ανδρούτσου με τον αγαπημένο της και πολλούς ακόμη.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/lifestyle/Exodos/story/282801/lamperi-premiera-gia-to-hangover-iv#ixzz2hzKWo5JL


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/lifestyle/Exodos/story/282801/lamperi-premiera-gia-to-hangover-iv#ixzz2hzKWo5JL

The post 2ή χρονιά για το HANGOVER IV appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα