Μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της ALCO για το ACTION24 στην αποψινή εκπομπή του Σ. Κοτρώτσου

Μία μεγάλη πανελλαδική πολιτική και κοινωνική έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρεία ALCO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ACTION 24 παρουσιάζει, απόψε, στις 23.00, η εκπομπή «Η Επόμενη μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Πρόκειται για μία δημοσκόπηση που για πρώτη φορά δίνει έμφαση στις κοινωνικές τάσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται

υπό την επήρεια της οικονομικής κρίσης και των τελευταίων πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων. Η έρευνα διενεργήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, σε πανελλαδικό δείγμα 1000 ατόμων, από τις 9 μέχρι 14 Οκτωβρίου.

Εκτός όμως της αναμονής για την πρόθεση ψήφου, την πρωτιά της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ και την διαφορά μεταξύ τους, καθώς επίσης και το εύλογο ενδιαφέρον για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μετά τις τελευταίες συλλήψεις των μελών της, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα σχετικά με τον «αξιακό χάρτη» του εκλογικού σώματος. Δηλαδή με ποια κριτήρια και με ποια συναισθήματα οι πολίτες επιλέγουν το ένα ή το άλλο κόμμα. Κατά συνέπεια έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τα ιδεολογικά ή συναισθηματικά κριτήρια με τα οποία αποφασίζουν οι πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής!

Όλα τα στοιχεία της πρωτότυπης έρευνας θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν στην αποψινή εκπομπή από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ALCO Κώστα Παναγόπουλο, ενώ θα παρέμβουν και θα σχολιάσουν εκπρόσωποι των κομμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα