Πότε έρχεται στην Ελλάδα το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler

Το ισχυρό off-road μοντέλο θα παράγει 380 ίππους και θα μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 40 χλμ.

Έτοιμο να εκκινήσει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά είναι το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler, το οποίο είναι το τρίτο κατά σειρά μοντέλο που ενσωματώνει το σύστημα “4xe”, μετά τα Renegade και Compass.

Το Wrangler

4xe αντλεί κίνηση από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,0 λίτρων, καθώς και δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Η συνδυαστική απόδοση αποτυπώνεται σε 380 ps, ενώ η μέγιστη τιμή ροπής είναι 65,0 kgm. Τη μεταφορά της κίνησης στους τροχούς έχει αναλάβει το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων (TorqueFlite).

Μέλος του κινητήριου συνόλου συνιστά και μια μπαταρία ιόντων λιθίου των 17 kWh, η οποία είναι τοποθετημένη κάτω από τα πίσω καθίσματα και παρέχει ηλεκτρική αυτονομία έως και 40 χλμ. Όσον αφορά τη συνολική αυτονομία, αυτή θα φτάνει τα 644 χλμ./ώρα.

Το σύγχρονο προφίλ του μοντέλου, μεταξύ άλλων- συνθέτουν και οι προηγμένες τεχνολογίες συστημάτων υποβοήθησης (ADAS), οι οποίες υπόσχονται άνετες διαδρομές.

Σύμμαχο του οδηγού στις off-road εξορμήσεις θα συνιστά και η ευρεία γκάμα αξεσουάρ, η οποία περιλαμβάνει ειδικούς προφυλακτήρες, κιτ ανύψωσης της ανάρτησης κατά 2 ίντσες, όπως και διαφορετικά φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Το νέο, plug-in υβριδικό Jeep Wrangler (4xe) αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης:

Με πλήρη σύνθεση το Jeep Wrangler στην Ελλάδα

Ειδική έκδοση Jeep Wrangler Rubicon για το Μεξικό

Πρωτότυπο Jeep Wrangler V8 λίγο πριν την κορυφαία έκδοση

The post Πότε έρχεται στην Ελλάδα το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα