Πακέτο αναβάθμισης off-road για το Dacia Duster

16:21 3/5/2019 - Πηγή: NewsAuto

Η εταιρία Delta 4×4 παρουσίασε ένα πακέτο αναβάθμισης του Dacia Duster σε σκληροπυρηνικό όχημα εκτός δρόμου.

Σίγουρα πρόκειται για μια ευχάριστη αλλαγή από την συνήθη τακτική της αναβάθμισης εξωτικών μοντέλων και εκδόσεων που κοστολογούνται σε τριψήφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Delta 4×4 είναι το ταπεινό Dacia Duster

που αντιπροσωπεύει μια από τις καλύτερες value for money επιλογές που υπάρχουν σήμερα στην αγορά για όσους θέλουν ένα ικανό και πρακτικό SUV.

Το πακέτο αναβάθμισης της Delta 4×4 έχει σαν στόχο να δώσει στο Duster μια πιο δυναμική εμφάνιση αλλά και να βελτιώσει περεταίρω τις ήδη πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες που έχει.

Μεταξύ άλλων το πακέτο περιλαμβάνει νέα αμορτισέρ που αυξάνουν το ύψος από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά σε συνδυασμό με την προσθήκη μιας προστατευτικής ποδιάς πάχους 5 χιλιοστών για την προστασία του κινητήρα και του κιβωτίου. Επιπλέον το πακέτο συνοδεύεται από καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά BF Goodrich. Οι επιπλέον επιλογές του εξοπλισμού περιλαμβάνουν διάφορα διακοσμητικά αλλά και λειτουργικά στοιχεία όπως η εμπρός μπάρα, το βοηθητικό βίντσι και οι πρόσθετοι προβολείς που σίγουρα ταιριάζουν σε ένα αυτοκίνητο με πραγματικές εκτός δρόμου διαθέσεις.

The post Πακέτο αναβάθμισης off-road για το Dacia Duster appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα