Όλα τα νέα Suzuki που περιμένουμε

Η Suzuki μπαίνει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια νέα γενιά μοντέλων, που θα κινηθούν πάνω στη νέα υβριδική τεχνολογία της μάρκας. Ας δούμε ποια νέα Suzuki

αναμένουμε μέχρι τα τέλη του 2020 στη χώρα μας.

Η υβριδική τεχνολογία της Suzuki θα αφορά τόσο σε ήπια υβριδικά συστήματα κίνησης (με μπαταρία 12-Volt ή 48-Volt ανάλογα με την περίπτωση), ενώ με τη βοήθεια της Toyota θα αποκτήσει και μοντέλα με αμιγώς υβριδικά συστήματα.

Ξεκινώντας με τη φετινή χρονιά, μέχρι το τέλος του έτους θα έρθει να παρουσιαστεί το σπορτίφ Suzuki Swift Sport για πρώτη φορά και με mild hybrid σύστημα, που θα του επιτρέψει να μειώσει τους ρύπους του.

Το 2020 και πιο συγκεκριμένα το Φεβρουάριο, το Vitara και το S-Cross θα αποκτήσουν και αυτά το SHVS, ήπιο υβριδικό σύστημα της Suzuki, όντας εφοδιασμένα με μια επιπλέον 48V μπαταρία. Επιπλέον αυτών το Vitara τον Οκτώβριο θα λανσάρει αυτόματη έκδοση σε συνδυασμό με υβριδικό σύστημα κίνησης, ενώ και το S-Cross θα λάβει αντίστοιχο σύστημα τον Δεκέμβριο του 2020

.

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα έρθει η στιγμή για το Ignis να λάβει ένα facelift και παράλληλα να αποκτήσει τη βελτιωμένη εκδοχή του mild hybrid συστήματος κίνησής του, ενώ αντίστοιχη ενίσχυση θα λάβει το Μάιο και το Swift.

Και, σε ό,τι αφορά τα προϊόντα από την πρόσφατη συνεργασία με την Toyota – Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί, σε ένα χρόνο από τώρα θα δούμε το plug-in υβριδικό μεσαίο SUV που θα βασίζεται στο RAV4, αλλά και το νέο υβριδικό μικρομεσαίο που θα βασίζεται πάνω στην Toyota Corolla Touring Sports.

The post Όλα τα νέα Suzuki που περιμένουμε appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα