Το «ταξίδι» του VW ID.3 ξεκινάει (video)

Συνήθως τα νέα μοντέλα τα βλέπουμε στην τελική τους, άρτια μορφή, όμως σήμερα έχουμε ένα video για εσάς που δείχνει λίγο κι από το… making off!

Αφορά στο νέο ID.3, το μοντέλο με το οποίο η Volkswagen ανοίγει το τρίτο σημαντικότερο κεφάλαιο στην ιστορία της, μετά τα Beetle και Golf, καθώς είναι το πρώτο αμιγώς

ηλεκτρικό μοντέλο της!

Το καλαίσθητο ηλεκτρικό μικρομεσαίο που παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης έως 201 ίππων ενώ στη βασική έκδοση, η απόδοσή του είναι στα 147 άλογα. Και στις δύο περιπτώσεις, η ροπή είναι η ίδια, στα 310 Nm. O υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ 3 διαφορετικών τύπων μπαταρίας (με χωρητικότητα 45 kWh, 58 kWh ή 77 kWh). H γερμανική εταιρεία υπόσχεται αυτονομία κίνησης 330, 420 και 550 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Όλα αυτά σε ένα σύγχρονο αλλά όχι «ξένο» σουλούπι, που περικλείει ένα γεμάτο τεχνολογία εσωτερικό. Και για να επιστρέψουμε στο «making off», καθώς οι πρώτες παραδόσεις του Volkswagen ID.3 σε ευρωπαϊκές αγορές θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2020, η παραγωγή του έχει ήδη αρχίσει!

Και η γερμανική μάρκα μας βάζει στα άδυτα του εργοστασίου όπου θα «γεννιέται» το ηλεκτρικό της μοντέλο, στο Σβικάου. Περισσότερα, πατώντας play…



The post Το «ταξίδι» του VW ID.3 ξεκινάει (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα