H Porsche στον Πόλεμο των Άστρων

Συμμετοχή ως… guest star θα έχει η Porsche στην τελευταία ταινία επιστημονικής φαντασίας “Star Wars: The Rise of Skywalker” της Lucasfilm με το δικό της αστρόπλοιο που θα ντεμπουτάρει στην πρεμιέρα της ταινίας. Είθε η δύναμη να είναι μαζί της.

Ένα από τα αστρόπλοια που θα δούμε στην τελευταία προσθήκη της διάσημης σειράς ταινιών της Lucasfilm θα φέρει την σχεδιαστική υπογραφή της Porsche

που ένωσε τις δυνάμεις της με την αμερικάνικη εταιρία παραγωγής ταινιών ειδικά για αυτό το σκοπό, σε μία Συμμαχία Σχεδιαστών, όπως την ονομάζουν. Το εν λόγω αστρόπλοιο δεν θα συμμετέχει στην ταινία αυτή καθαυτή, από όσο καταλαβαίνουμε, αλλά θα αποκαλυφθεί στο κοινό κατά την πρεμιέρα της που αναμένεται στις 20 Δεκεμβρίου.

“Εξελίσσοντας ένα διαστημόπλοιο με καθαρά σχεδιαστικά στοιχεία Porsche στο DNA του είναι συναρπαστικό και μας προκαλεί. αν και αρχικά δεν μοιάζουν να μοιράζονται και πολλά στοιχεία, οι δύο κόσμοι έχουν παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία. Η στενή συνεργασία με την σχεδιαστική ομάδα των Star Wars μας συναρπάζει και μας εμπνέει. – Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο πλευρές μπορούν να έχουν μεγάλα και αμοιβαία οφέλη από αυτή την ανταλλαγή (σ.σ. ιδεών)”, δήλωσε σχετικά ο Michael Mauer, αντιπρόεδρος του Style Porsche.

Η πρόκληση για την επταμελή ομάδα των δύο τμημάτων θα είναι μεγάλη καθώς θα πρέπει να συνδυάζουν αναγνωρίσιμα στοιχεία από την Taycan με τα γνωστά X-Wing (μαχητικό), Y-Wing (βομβαρδιστικό), U-Wing (μεταφοράς προσωπικού). Οι προδιαγραφές που έχουν τεθεί για το νέου τύπου ελαφρύ μαχητικό της Γαλαξιακής Δημοκρατίας είναι να έχει από δύο έως τέσσερις μηχανές, να οδηγείται από δύο πιλότους και να μπορεί να μεταφέρει έως πέντε επιπλέον άτομα με μία μεγάλη πίσω πόρτα για τις “αποσκευές” και δύο μπροστά για την είσοδο των πιλότων.

Τα σχεδιαστικά τμήματα των δύο εταιριών θα συναντηθούν τις επόμενες εβδομάδες σε Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια και Στουτγάρδη για να ανταλλάξουν ιδέες και να καταλήξουν στο τελικό σχέδιο.

Περισσότερα για την εξέλιξη του συγκεκριμένου project μπορείτε να δείτε εδώ στην ιστοσελίδα που έφτιαξαν οι δύο εταιρίες αποκλειστικά για αυτό το σκοπό.

The post H Porsche στον Πόλεμο των Άστρων appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα