Ο φακός συνέλαβε την Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake

11:02 5/9/2018 - Πηγή: NewsAuto

Το νέο μέλος της εντυπωσιακής οικογένειας των Aston Martin Vanquish Zagato ετοιμάζεται να μας συστηθεί με κάθε επισημότητα και λίγο πριν την πρεμιέρα του, εντοπίστηκε να κινείται στον αυτοκινητόδρομο M25 στην Αγγλία!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά τις εκδοχές Coupe, Volante και Speedster, η Shooting Brake έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα. Προφανώς οι ομοιότητες με τις «αδερφές» της είναι πολλές, σε τομείς όπως η εμπρός γρίλια ή τα στρογγυλά

φωτιστικά σώματα, όμως η επιμηκυμένη οροφή δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι πως σε σχέση με τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που η Aston Martin είχε δώσει στη δημοσιότητα τον περασμένο Οκτώβριο (δείτε περισσότερα πατώντας εδώ), το μοντέλο που έκανε βόλτες στον M25 δεν είχε ανθρακονημάτινη οροφή σε gloss χρώμα. Αντίθετα, ήταν όλη ντυμένη σε κόκκινο ματ.

Μιας και βασίζεται στην Vanquish S, όπως και οι άλλες τρεις εκδοχές με τη φροντίδα της Zagato, παίρνει ώθηση από τον ίδιο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα, απόδοσης 592 ίππων.

Όπως και οι Coupe και Volante, έτσι και η Vanquish Zagato Shooting Brake θα παραχθεί σε 99 κομμάτια. Μόνο η Speedster θα είναι ακόμα πιο περιορισμένης παραγωγής, καθώς θα δημιουργηθούν μόλις 28.

Keywords
Τυχαία Θέματα