Νέες προσθήκες στη boutique της Citroen

Η ηλεκτρονική boutique Citroen Lifestyle, έχει πλέον μερικά νέα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα ή για τη διακόσμηση δωματίου, που μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση.

Ολόκληρη η συλλογή Citroen

Lifestyle είναι διαθέσιμη μέσω διαδικτύου στο lifestyle.citroen.com για να βρει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει, τόσο στις ανάγκες, όσο και στο πορτοφόλι του.

Το Citroen Lifestyle παρουσιάζει μερικά από τα νεότερα είδη που είναι διαθέσιμα για αγορά online. Είτε κάποιος ψάχνει μοναδικές ιδέες για δώρα ή για αντικείμενα συλλεκτικά με τα οποία μπορεί να διακοσμήσει το χώρο του, η το e-boutique έχει κάτι για όλους. Το αντικείμενο που ξεχωρίζει από τις νέες προσθήκες είναι η μινιατούρα του Citroen Ami σε κλίμακα 1:43. Το πιο hot μοντέλο της ηλεκτρικής αστικής κινητικότητας το Ami της Citroen, που μόλις ξεπέρασε τις 1.700 παραγγελίες στη Γαλλία, μπορεί να το βάλει κάποιος στη συλλογή του ως μοντέλο υπό κλίμακα- δίπλα σε άλλα μοντέλα της εταιρείας που είναι διαθέσιμα.

Μια ακόμα προσθήκη στη γκάμα των προϊόντων της e-boutique, είναι το εξαιρετικά ελαφρύ, φορητό ηχείο Bluetooth που μπορεί να ακολουθήσει την κάθε δραστηριότητα. Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν τον ισχυρό και καταπληκτικό ήχο του Boom 3, που αναπτύχθηκε από τη μάρκα Ultimate Ears. Το ηχείο είναι ενισχυμένο ως κατασκευή και αδιάβροχο, με μπαταρία που όταν φορτιστεί πλήρως μπορεί να δουλεύει για 15 ώρες. Στο σπίτι, καθώς και στο 100% ηλεκτρικό Ami, όπου μπαίνει σε μια ειδικά σχεδιασμένη περιοχή του ταμπλό, παρέχοντας πλήρη πρόσβαση στη μουσική. Άλλη ενδιαφέρουσα προσθήκη στη γκάμα των προϊόντων της Citroen Lifestyle, είναι το 100% βαμβακερό νέο t-shirt με το πορτοκαλί Mehari στο μπροστινό μέρος, που διατίθεται σε παιδικά μεγέθη για ηλικίες από 4 έως 12 ετών και για ενήλικους από small έως XXL. Για τις τιμές των προϊόντων αλλά και την αποστολή τους, μπορεί να αναζητήσει κανείς λεπτομέρειες στο lifestyle.citroen.com.

Δείτε ακόμα:

Citroen Ami με εμφάνιση από 20 γειτονιές του Παρισιού

Βόλτες στο Σεν Ζερμέν με το νέο ηλεκτρικό Citroen Ami (VIDEO)

Citroen Ami: Το νέο ηλεκτρικό των 6.000 ευρώ

The post Νέες προσθήκες στη boutique της Citroen appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα