Εντυπωσιακό πρωτότυπο από την Qoros

Το πρωτότυπο τετραθέσιο κουπέ Milestone παρουσίασε η Qoros στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Πεκίνο.

Πρόκειται για μια άκρως εντυπωσιακή σχεδιαστική προσέγγιση την οποία η Qoros ονομάζει Qubic Aesthetics, προφανώς λόγω της σαφούς επικράτησης του κυβικού μοτίβου στη σιλουέτα του πρωτότυπου τετραθέσιου κουπέ.

Από κάθε γωνία το Milestone καταφέρνει να ξεχωρίζει χάρη στα ιδιαίτερα στοιχεία και τις λεπτομέρειες που κυριαρχούν τόσο στο εμπρός μέρος με τα χαρακτηριστικά φώτα και την μεγάλη ενιαία μάσκα όσο και πίσω με το χαμηλό τελείωμα της οροφής

και την έντονη χρωματική αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα. Ωστόσο το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι οι συρόμενες πόρτες οι οποίες ενεργοποιούνται ανέπαφα, απλά με κατάλληλη κίνηση των χεριών, και προσφέρουν μια ιδιαίτερα άνετη και εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό.

Το Milestone είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο καθώς το μήκος του φθάνει τα 5 μέτρα και το πλάτος τα 2 μέτρα ενώ το κουπέ ύφος εκτός από την σιλουέτα του τονίζεται και από το χαμηλό ύψος που δεν ξεπερνά το 1,4 μέτρο. Από τις πληροφορίες που έχει δώσει η Qoros πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μοντέλο με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Μάλιστα ως προέκταση αυτής της δυνατότητας τα εμπρός καθίσματα μπορούν να μετακινηθούν προς τα πίσω όταν το αυτοκίνητο κινείται αυτόνομα και δεν υπάρχουν πίσω επιβάτες, προκειμένου να προσφέρεται περισσότερος χώρος για τους δυο εμπρός επιβάτες. Επιπλέον σε αυτή τη φάση το παρπρίζ μετατρέπεται σε μια τεράστια οθόνη χάρη σε ενσωματωμένο σύστημα ολογραφικής προβολής.

Διαβάστε επίσης

Elon Musk: Η Tesla θα δώσει λογισμικό και κινητήρες σε ανταγωνιστές

Στο μουσείο Petersen το πρωτότυπο Tesla Cybertruck

Απίστευτη έκρηξη σε κινέζικο ηλεκτρικό αυτοκίνητο (video)

The post Εντυπωσιακό πρωτότυπο από την Qoros appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα