Το εντυπωσιακό GAC Enpulse μας συστήνεται…

Ο Κινέζικος Όμιλος GAC επιδιώκει την ανέλιξη του, επί της ουσίας να πλασαριστεί στα πρωτοκλασάτα ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Μπορεί να το πετύχει;

Πρόσφατα η φίρμα εμφάνισε το πρωτότυπο Enpulse στο Beijing Auto Show σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει το ηλεκτρικό της μέλλον. Αυτό χρησιμοποιεί την αρθρωτή πλατφόρμα της GAC,

συμβατή με την ηλεκτροκίνηση και ακούγεται έντονα πως η εταιρία έχει σκοπό να εντάξει στην παραγωγή το νέο εντυπωσιακό μοντέλο της.

Το σπορ ηλεκτρικό επιστρατεύει τη σχεδιαστική ταυτότητα «Vector Energy» που είδαμε πέρυσι στο πρωτότυπο GAC ENO.146. Κοιτώντας το στο προφίλ θυμίζει μαχητικό αεροσκάφος, ενώ οι υπόλοιπες πικάντικες λεπτομέρειες έχουν αύρα από τον μαγικό κόσμο των μονοθέσιων της F1.

Όλα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ενεργή αεροδυναμική του οχήματος η οποία συμβάλλει στην κορυφαία σπορ οδική συμπεριφορά που δικαίως παραπέμπει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Απασφαλίζοντας τις Sky Doors θύρες που ανοίγουν προς τα πάνω, εισέρχεσαι σε μια εντελώς φουτουριστική καμπίνα βγαλμένη απευθείας από το μέλλον. Το GAC Enpulse προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες να παρακολουθούν τις λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Το πρωτότυπο διαθέτει μια μεγάλη οθόνη με προηγμένη πλοήγηση, οθόνη head-up και φιλικές προς το περιβάλλον δυνατότητες αλληλεπίδρασης. Υπάρχει ακόμη και ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Virtual Battle, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας.

Υπάρχουν αρκετές κάμερες που συνεργάζονται με εξωτερική κάμερα, με σκοπό τη βελτίωση δεξιοτήτων οδήγησης, την ανάλυση επιδόσεων στην πίστα ή απλά την καταγραφή των διαδρομών.

Κάτω από το “δέρμα” κρύβονται δυο θηριώδεις ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι τροφοδοτούνται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής πυκνότητας NCM. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε το πανίσχυρο hypercar στην παραγωγή. Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε επίσης:

Κινεζική επέλαση από την GAC Motor στη Ρωσία

Επταθέσιο πρωτότυπο από την GAC στο Ντιτρόιτ

Το κινέζικο πρωτότυπο GAC δελεάζει το αμερικάνικο κοινό

The post Το εντυπωσιακό GAC Enpulse μας συστήνεται… appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα