Νέα επετειακή έκδoση για το Nissan LEAF

15:59 1/2/2021 - Πηγή: NewsAuto

Το μοντέλο αντλεί έμπνευση από το Ariya και την ιαπωνική παράδοση, ενώ διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητάς του.

Επ αφορμής της δεκαετούς παρουσίας του Nissan LEAF στην αγορά, η ιαπωνική εταιρεία λανσάρει μια επετειακή έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου, η οποία φέρει την κωδική ονομασία “LEAF10” και ξεχωρίζει για τα υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητάς

του.

Ειδικότερα, η Nissan μεριμνά για τη συνεχή σύνδεση των επιβατών στο διαδίκτυο και ως εκ τούτου, η επετειακή έκδοση εξοπλίζεται με In-Car Wi-Fi. Μπορούν να συνδεθούν έως και 7 συσκευές, γεγονός που επιτρέπει στον οδηγό να ικανοποίει κάθε επιμέρους «θέλω» των μελών της οικογένειάς του.

Ο τελευταίος, παράλληλα, επωφελείται από την εφαρμογή για smartphone “NissanConnect Services”, η οποία του επιτρέπει να ρυθμίσει πολλές από τις λειτουργίες από απόσταση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα συνιστά ο έλεγχος του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας και η δυνατότητα θέρμανσης της καμπίνας, προτού επιβιβαστούν στο όχημα. Παράλληλα, το μοντέλο υιοθετεί ακόμα πιο προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας και υποβοήθησης, με ενδεικτικό το σύστημα Intelligent Blind Spot Intervention. Ακόμη, έχει ενσωματωθεί η προηγμένη τεχνολογία ProPILOT, όπως και οι τεχνολογίες e-Pedal (ηλεκτρονικό πεντάλ).

Σχεδιαστικά, έμπνευση αντλείται τόσο από την ιαπωνική παράδοση όσο και από το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover/coupe της Nissan, Ariya. Αναλυτικότερα, οι πλευρικοί καθρέπτες, η γραμμή οροφής, αλλά και ο χώρος αποσκευών κοσμούνται από διακοσμητικά στοιχεία σε μοτίβο Kumiko. Επιπλέον δόσεις κομψότητας προσφέρει το λογότυπο “LEAF10” που δεσπόζει στην πίσω κολώνα (C-pillar).

Η ειδική έκδοση Nissan LEAF10 θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά τον Φεβρουάριο του 2021.

Διαβάστε επίσης:

Tο Nissan 400Z δεν θα είναι υβριδικό

Newsauto Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο Nissan 400Z

To Nissan 400Z που θα θέλαμε να δούμε

The post Νέα επετειακή έκδoση για το Nissan LEAF appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα