Νέο πρωτότυπο από την Lexus

Με αφορμή την ανακοίνωση των εμπορικών της αποτελεσμάτων της για το 2020, η Lexus έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μία teaser φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η φιγούρα ενός νέου πρωτοτύπου το οποίο η ιαπωνική μάρκα αναμένεται να αποκαλύψει μέσα στην προσεχή άνοιξη.

Από τη μία και μόνη φωτογραφία και τη λακωνική ανακοίνωση της εταιρείας, είναι δύσκολο να βγάλει κανείς σαφή συμπεράσματα αναφορικά με το ποιόν του πρωτοτύπου. Στη σχετική ωστόσο ανακοίνωσή της η Lexus

αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Φέτος, η Lexus θα κάνει ένα νέο βήμα προς τα εμπρός. Αυτή την άνοιξη θα παρουσιάσουμε το νέο μας όραμα, μαζί με ένα νέο πρωτότυπο, το οποίο απεικονίζει τις προθέσεις μας για το μέλλον και σηματοδοτεί την αρχή της επόμενης γενιάς της Lexus. Επιπλέον, σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε το πρώτο μοντέλο κάτω από το νέο μας όραμά μας μέσα σε αυτό το έτος - και θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε νέα μοντέλα από το επόμενο έτος και μετά».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο πρωτότυπο της Lexus θα φιλοξενεί κάτω από τις μεταλλικές του επιφάνειες ένα σύστημα κίνησης με την ονομασία Direct4, το οποίο θα προορίζεται τόσο για ηλεκτρικά όσο και για υβριδικά οχήματα.

Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του πρωτοτύπου αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας την προσεχή περίοδο.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα