Ηλεκτρική θα είναι η επόμενη Jaguar XJ

Πλήρως ηλεκτρική θα είναι η επόμενη γενιά της Jaguar XJ, σύμφωνα με δηλώσεις των στελεχών της βρετανικής εταιρίας που επιβεβαίωσαν το γεγονός στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Στην Αγγλία θα πραγματοποιείται η παραγωγή της.

Ειδικότερα η επιβεβαίωση για το πλήρως ηλεκτρικό μέλλον της επόμενης γενιάς της Jaguar XJ έγινε κατά την συνέντευξη Τύπου της Jaguar Land Rover

για την παρουσίαση του νέου Land Rover Defender. Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της JLR, δρ. Ralf Speth, η επόμενη γενιά θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Castle Bromwich στο Birmingham της Αγγλίας.

Οι άνθρωποι της Jaguar έδωσαν στην δημοσιότητα και την teaser φωτογραφία που βλέπετε στις οθόνες σας, η οποία αποκαλύπτει λίγα πράγματα για τις γραμμές του πίσω μέρους του αυτοκινήτου αλλά μας αφήνει να ρίξουμε μια πολύ καλή ματιά στο πώς έχει σχεδιαστεί το πίσω ενιαίο φωτιστικό σώμα που διατρέχει την XJ από άκρη σε άκρη.

Ο δρ. Speth δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα εξέλιξης του μοντέλου εργάζεται πυρετωδώς για να ετοιμάσει την ηλεκτρική ναυαρχίδα της βρετανικής εταιρίας βασιζόμενη στην εμπειρία που έχει αποκτήσει μέχρι τώρα η Jaguar από την I-PACE αλλά και από τους αγώνες (Formula E και I-Pace eTrophy)

Το νέο μοντέλο θα στείλει την XJ ακόμη πιο ψηλά προσφέροντας νέα επίπεδα κομψότητας, ηρεμίας και πρακτικότητας σύμφωνα με τον δρ. Speth, ενώ οι συστοιχίες μπαταριών που θα την τροφοδοτούν θα προέρχονται από ένα νέο εργοστάσιο που χτίζεται ήδη σε βρετανικό έδαφος και θα είναι λειτουργικό την επόμενη χρονιά.

The post Ηλεκτρική θα είναι η επόμενη Jaguar XJ appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλεκτρική, Jaguar XJ,ilektriki, Jaguar XJ