Ηλεκτρική η νέα Jaguar XJ

15:24 4/3/2019 - Πηγή: NewsAuto

Με την τεχνολογία της i-Pace, το νέο sedan μοντέλο της Jaguar θα είναι το πρώτο από μια σειρά ηλεκτρικών προς άλλη κατεύθυνση της εταιρείας.

Η απόφαση για εξηλεκτρισμό των πολυτελών σεντάν αυτοκινήτων της Jaguar, δεν ήταν εύκολη αλλά είναι μάλλον προς τη σωστή κατεύθυνση με γνώμονα το ότι θα μπορέσει να βάλει την εταιρεία

σε ηγετικό ρόλο μιας κατηγορίας που έχει πολλούς και δυνατούς παίκτες, στις συμβατικές τους εκδόσεις. Η Jaguar θέλει να κάνει το βήμα που θα τη φέρει μπροστά από τις εξελίξεις και φυσικά, μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Με εξαιρετική σχεδίαση που θα διατηρεί αρκετή από την κομψότητα των μοντέλων της και τεχνολογία από την i-Pace, η Jaguar θέλει να φέρει επανάσταση στην κατηγορία των πολυτελών sedan. Με την ηλεκτρική XJ, η αλήθεια είναι πως η Jaguar θα κάνει τη διαφορά. Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για το νέο αυτό ηλεκτρικό sedan, αναμένεται να είναι αυτή που χρησιμοποιούν από κοινού με την Land Rover και μπορεί να υποστηρίξει εκδόσεις και με κινητήρα βενζίνης. Για την τετρακίνητη έκδοση της ηλεκτρικής XJ, θα υπάρχουν 4 ηλεκτροκινητήρες, με απόδοση που θα φτάνει για τον κάθε ένα από αυτούς τους 200 ίππους.

The post Ηλεκτρική η νέα Jaguar XJ appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα