Η Porsche 911 GT2 RS έκανε ρεκόρ στο Michelin Raceway Road Atlanta (+vid)

Η Porsche 911 GT2 RS έθεσε νέο ρεκόρ στο Michelin Raceway Road Atlanta, καλύπτοντας την απόσταση των 4,08 km σε μόλις 1: 24,88 min. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο…

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θέτουμε το ρεκόρ αυτοκινήτου παραγωγής σε αυτό το εικονικό κομμάτι που βρίσκεται μόλις 100 km μακριά από το αμερικανικό στρατόπεδο της Ατλάντα – ένα κομμάτι που κατέχει πολλές αναμνήσεις

για την Porsche, όπως η εντυπωσιακή νίκη της 911 RSR στο Petit Le Mans το 2015 “, δήλωσε ο CEO της Porsche Βόρειας Αμερικής Klaus Zellmer.

Η GT2 RS επικράτησε στον 24ωρο αγώνα Daytona στην κατηγορία Le Mans David Donohue, με τον εργοστασιακό οδηγό Randy Pobst, ο οποίος πραγματοποίησε τελικά τον ταχύτερο γύρο. Ο Pobst και η GT2 RS έκαναν ρεκόρ στα αυτοκίνητα παραγωγής στο Weather Tech Raceway Laguna Seca και στο Willow Springs International Raceway πέρυσι. Ακολουθώντας τα βήματα της GT2 RS και η GT3 RS, η οποία επίσης γύριζε στο Road Atlanta εξαιρετικά γρήγορα, γράφοντας χρόνο 1: 26,24 min. Και τα δύο αυτοκίνητα ήταν εξοπλισμένα με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R N0.

“Ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Η εκπληκτική πρόσφυση στις στροφές, τα ακούραστα φρένα, η μεγάλη παραγόμενη κάθετη δύναμη την καθιστούν κυριολεκτικά ατρόμητη. Η 911 GT2 RS δεν είναι μόνο πολύ ικανή, αλλά αναλογικά με τι προσφέρει και προσιτή”, δήλωσε ο Donohue. Ο Pobst πρόσθεσε ότι “ακόμη και για έναν επαγγελματία οδηγό, η τεράστια δύναμη μπορεί να είναι εκφοβιστική. Αλλά όταν οδηγώ την GT2 RS νιώθω πως η ογκώδης ροπή χαλιναγωγείται ιδανικά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να είναι εξαιρετικά ισορροπημένο στην πράξη. Σου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη».

The post Η Porsche 911 GT2 RS έκανε ρεκόρ στο Michelin Raceway Road Atlanta (+vid) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα