Η MV Augusta σε Extreme Video

Μία MV Agusta πρωταγωνιστεί σε ένα Extreme Video Riding από τον πρωταθλητή Γαλλίας Stunt Riding, Thibaut Nogues.

Μετά το «Back in Black, Mr Nogues» ο Γάλλος κασκαντέρ επιστρέφει οδηγώντας την MV Agusta

του με το video «Pursuit of Happiness»

Πέντε εκατομμύρια προβολές έγραψε το πρώτο Extreme Riding κλιπ του Thibaut Nogues με τίτλο «Back in Black, Mr Nogues» και φυσικά ο Γάλλος πρωταθλητής ακροβατικής οδήγησης μοτοσυκλετών (για όσους δεν αρέσει το Stunt Riding) επέστρεψε δυναμικά. Αυτή τη φορά… Κυνηγά την Ευτυχία ( Pursuit of Happiness) με ένα νέο video εμπνευσμένο από ταινίες κατασκοπείας . Το «Pursuit of Happiness – Mr Nogues II», σε σκηνοθεσία του Mathieu Echeverri, γυρίστηκε στις γραφικές, αλλά πολύ επικίνδυνες στροφές της Γαλλικής Ριβιέρας. Εκτός από την εμβληματική MV Agusta, το βίντεο (διάρκειας 3 λεπτών) περιλαμβάνει όλα τα συστατικά μιας κλασικής ταινίας κατασκόπων: ταχύτητα, κίνδυνο, αδρεναλίνη, ονειρεμένα τοπία, πολυτελή αυτοκίνητα και μοιραίες γυναίκες, με έντονο χιούμορ.


Οδηγώντας το ειδικά προετοιμασμένο F3 800 του, με ταχύτητα στους κλειστούς δρόμους (για την περίσταση) στις Alpes Maritimes, ο Thibaut Nogues, δίνει μια εντυπωσιακή παράσταση που θα ενθουσιάσει το κοινό του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά, ο μυστηριώδης κ. Nogues παρασύρεται από ένα… κακό Superveloce που τον αναγκάζει να πιέσει για να δημιουργηθεί μια θεαματική σκηνή κυνηγιού.


Ο Nogues, όταν δεν γυρίζει αυτά τα video τρόμου σε glam τοποθεσίες, είναι ο πρωταγωνιστής του Freestyle Division της MV Agusta, με επικεφαλής τον πρώην αγωνιστικό άσσο Virginio Ferrari. Από το 2019, η ομάδα συμμετείχε σε δεκάδες εκδηλώσεις μοτοσικλετών σε όλη την Ευρώπη, από αγώνες MotoGP και SuperBike έως εκθέσεις events πελατών. Η επίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Thibaut Nogues και του Freestyle Division της MV Agusta είναι εντυπωσιακή, με εκατομμύρια οπαδούς και εκατοντάδες χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες ημέρες από τη δημοσίευση κάθε νέου βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Νέα χρώματα για την MV Agusta Superveloce 800

Μία ειδική MV Agusta Dragster 800 RR για την TheArsenale

Νέα MV Agusta Superveloce 800, η εντυπωσιακή

The post Η MV Augusta σε Extreme Video appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα