Τα pick up που θα μπορούσαν να μας κάνουν αγρότες!

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου pick up, οι σχεδιαστές έχουν συνήθως λιγότερη δημιουργική ελευθερία. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, φαίνεται πως οι σχεδιαστές το ευχαριστήθηκαν και μας δίνουν και μας υλικό να ονειρευτούμε.

Το Cybertruck μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό δείγμα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Tesla ακόμα δεν το έχει λανσάρει για τα καλά στην αγορά. Από την άλλη όμως, η μετάβαση από τους τεράστιους πετρελαιοκινητήρες των τυπικών αμερικάνικων pick ups, στα ηλεκτροκίνητα

μοντέλα του αύριο, αφήνει μεγάλο περιθώριο για ελευθερία στη σχεδίασή τους.

Οι νεότευκτες εταιρείες φαίνονται πιο τολμηρές από αυτή την άποψη από τους καθιερωμένους κατασκευαστές, οι οποίοι υιοθετούν μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση. Αυτό είναι μια γενική παραδοχή, εξαίρεση στην οποία όμως αποτελεί η προσέγγιση της GM που κάλεσε τους σχεδιαστές της να αυτοσχεδιάσουν. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο ακόμα και από την πιο τολμηρή φαντασία, με δύο προτάσεις σε ψηφιακά σκίτσα, να έχουν χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα. Αυτό με τον πιο εντυπωσιακό σχεδιασμό, δημιουργήθηκε από τον Joe Boniface, μέλος της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού της GMC.

Η απόδοση διερευνά πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μελλοντικό GMC Sierra 3500HD.   Βλέποντας αυτό το φορτηγό στον καθρέφτη, σίγουρα ο τρόμος θα είναι το πρώτο συναίσθημα που θα κυριεύσει τον οδηγό του προπορευόμενου αυτοκινήτου στο δρόμο. Με αυτή την όψη, το μοντέλο μοιάζει να μην έχει εμπόδια ικανά να το σταματήσουν μπροστά του- όχι σε αυτόν τον πλανήτη τουλάχιστον. Το δεύτερο σκίτσο δείχνει ένα πιο φουτουριστικό μοντέλο που επίσης διαθέτει μια υπερβολικά επιθετική εμφάνιση. Αυτό το φορτηγό ξεκίνησε από τον Karan Moorjani, έναν εξωτερικό σχεδιαστή για το αυτόνομο και ηλεκτρικό τμήμα της GMC. Ενώ η πρώτη ιδέα έχει πολλά κοινά πράγματα με τα υπάρχοντα φορτηγά GMC, αυτό φαίνεται να προέρχεται από το πουθενά, αλλά φαίνεται ικανό να πάει οπουδήποτε.

Δείτε επίσης:

Το μυστηριώδες αυτοκίνητο του στρατηγού της Λιβύης

Ηλεκτρική επιστροφή με 1.000 ίππους για το Hummer

Νέο GMC Sierra με περισσότερες δυνατότητες

The post Τα pick up που θα μπορούσαν να μας κάνουν αγρότες! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα