Σπίτι με την υπογραφή της Aston Martin

Εκτός από πανέμορφα αυτοκίνητα η Aston Martin αποδεικνύει πως μπορεί να σχεδιάζει και ονειρεμένα υπερπολυτελή σπίτια.

Δεν είναι πλέον σπάνιο φαινόμενο οι αυτοκινητοβιομηχανίες να ασχολούνται και με άλλες δραστηριότητες πέρα από την εξέλιξη και κατασκευή αυτοκινήτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Aston Martin η οποία έχει δημιουργήσει ειδική ομάδα εντός του σχεδιαστικού της τμήματος η οποία ασχολείται με διάφορα project εκτός αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη σχεδιαστική ομάδα

είχε παρουσιάσει πρόσφατα έναν εξομοιωτή οδήγησης ο οποίος ξεπερνά τα 70.000 ευρώ και τώρα επανέρχεται με κάτι πολλαπλάσια μεγαλύτερο και ακριβότερο. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές σπίτι το οποίο κοστολογείται στα περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του σχεδίου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της αρχιτεκτονικής φίρμας S3 Architecture και του σχεδιαστικού τμήματος της Aston Martin.

Το project έχει ονομαστεί Sylvan Rock και αφορά μια ιδιωτική βίλα σε κτήμα 55 εκταρίων σε μια περιοχή σχεδόν δύο ώρες από το Μανχάταν. Στόχος των δημιουργών ήταν να διαμορφώσουν μια πρόταση που θα δημιουργεί νέα στάνταρ πολυτέλειας, κατασκευαστικής αρτιότητας, λειτουργικότητας και φιλικότητας προς το περιβάλλον. Φυσικά έχοντας και την υπογραφή της Aston Martin η κατοικία δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει και ιδιαίτερες εγκαταστάσεις για αυτοκίνητα. Έτσι λοιπόν εκτός από τον τεράστιο χώρο που διαθέτει μπροστά από την κύρια είσοδο υπάρχει και ένα γκαράζ ικανό να φιλοξενήσει με εξαιρετική άνεση τρία οχήματα. Από εκεί και πέρα η υπογραφή των σχεδιαστών της Aston Martin υπάρχει σε όλες τις ξύλινες, δερμάτινες και μεταλλικές επιφάνειες στο εσωτερικό του σπιτιού.

Αυτό πάντως δεν είναι το πρώτο δείγμα της εμπλοκής της βρετανικής εταιρίας στον κατασκευαστικό τομέα καθώς έχει κομμάτι συμμετοχής και στο σχεδιασμό ενός συγκροτήματος πολυτελών διαμερισμάτων στο Μαϊάμι. Και φυσικά οι δραστηριότητες του σχεδιαστικού τμήματος επεκτείνονται σε πολλούς ακόμα τομείς όπως για παράδειγμα ο σχεδιασμός ταχυπλόων και ποδηλάτων ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και η συνεργασία με την Airbus για τη δημιουργία ενός ελικοπτέρου.

Διαβάστε επίσης

Η μοναδική Aston Martin Victor

H μίνι DB5 που κοστίζει όσο μια κανονική C-Class

Πως κατασκευάζεται η Aston Martin Vantage (video)

The post Σπίτι με την υπογραφή της Aston Martin appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα