Χάμιλτον: Να μην αποπροσανατολιστώ από τα «σκουπίδια»

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Λούις Χάμιλτον. Με τη νίκη στη Μόντσα μπήκε ξανά στο παιχνίδι του τίτλου, την ώρα που όλοι ασχολούνται με το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη McLaren. Ο ίδιος χαρακτηρίζει πολλά απ’ όσα γράφονται, ως… «σκουπίδια».

«Δεν έχω κάποιο χρονικό περιορισμό σχετικά με το πότε να πάρω την απόφαση μου. Επικεντρώνομαι στη προσπάθεια μου να κερδίσω το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Φυσικά θα πρέπει να καταλήξω κάποια στιγμή στο ποια θα είναι η ομάδα μου το 2013 αλλά έχω ανθρώπους

στο παρασκήνιο, που κάνουν αυτές τις διαπραγματεύσεις εκ μέρους μου. Ακούγονται πολλά αλλά τα περισσότερα δεν είναι αληθή. Νομίζω είμαστε όλοι αρκετά σοφοί για να μπορούμε να αντιληφθούμε πως συχνά γράφονται πράγματα και ιστορίες που δεν ανταποκρίνονται απαραίτητα στη πραγματικότητα. Το σημαντικότερο είναι να έχω το νου μου 100% στη προσπάθεια να κερδίσω με αυτή την ομάδα και να τους οδηγήσω πιο ψηλά. Είμαι σε αυτή από τα 13 μου και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά από το 2009 μέχρι τώρα ώστε να ανακτήσουμε το παγκόσμιο θρόνο, πράγμα που πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει λοιπόν, να μην αποπροσανατολίζομαι από τα σκουπίδια που ακούγονται γύρω μου», είπε ο Χάμιλτον στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, είναι 37 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φερνάντο Αλόνσο. Επόμενο Γκραν Πρι, είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο, στη Σιγκαπούρη.



Keywords
Τυχαία Θέματα