Το βιολί τους τα Fiesta στο Ράλι Μεγάλης Βρετανίας

Το ίδιο μοτίβο είχαμε και στο δεύτερο σκέλος του Ράλι Μεγάλης Βρετανίας, δέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι οδηγοί της Ford κυριάρχησαν και θα ξεκινήσουν τη τελευταία ημέρα του αγώνα έχοντας στα χέρια τους το 1-2!

Ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα είναι αυτός που εξακολουθεί να προηγείται, μετά τις 4 κερδισμένες ειδικές του πρώτου σκέλους, πρόσθεσε άλλες τρεις στο ενεργητικό του και έχει προβάδισμα 24 δευτερολέπτων από τον έτερο οδηγό της Ford, τον

Πέτερ Σόλμπεργκ.

Ο Νορβηγός ήταν ξανά ταχύτερος σε δύο ειδικές διαδρομές αλλά θα πρέπει να πιάσει ξανά ρυθμό ώστε να κρατήσει πίσω του τον Σεμπαστιέν Λεμπ που ακολουθεί με διαφορά μόλις 6 δευτερολέπτων.

Βέβαια το βαθμολογικό προβάδισμα του οδηγού της Citroen είναι τέτοιο, που δύσκολα θα ρισκάρει μία εγκατάλειψη κυνηγώντας τα Fiesta. Βέβαια έχει κι ένα πίσω του, αυτό του Μαντς Όστμπεργκ της Adapta Ford. Ο Νορβηγός είναι μαχητικός, έκανε καλύτερο χρόνο στην εναρκτήρια ειδική του δεύτερου σκέλους και βρίσκεται ακριβώς 19 δευτερόλεπτα πίσω από τον Λεμπ, έχοντας υστερήσει του Αλσατού στις απογευματινές διαδρομές.

Απογοητευτικός ξανά ο Μίκο Χίρβονεν με το δεύτερο εργοστασιακό DS3 WRC. Παρότι δηλώνει πως βολευόταν περισσότερο στις πιο χωμάτινες και λιγότερο λασπερές διαδρομές, αυτό δεν μεταφράστηκε σε χρόνους. Είναι πέμπτος, πολύ μακριά από τους προπορευόμενους και απειλείται από τον Οτ Τάνακ.

Ο οδηγός της M-Sport ακολουθεί στα 12 δευτερόλεπτα και είναι άλλα 16 μπροστά από τον τιμ μέιτ του, Ευγένι Νοβίκοφ. Τη πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τιερί Νεβίλ, Μάθιου Ουίλσον και Μάρτιν Πρόκοπ, με αρκετά μεγάλες όμως διαφορές μεταξύ τους.

Το τρίτο και τελευταίο σκέλος της μάχης στους Ουαλικούς δρόμους, περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές.



Keywords
Τυχαία Θέματα