Αύξηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Νοέμβριο

Ο Νοέμβριος έκλεισε με αύξηση, έστω και μικρή σε ποσοστό, στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της χώρας μας, διατηρώντας το θετικό κλίμα που επικρατεί από τις αρχές του έτους.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία, τον προηγούμενο μήνα ταξινομήθηκαν στην Ελληνική αγορά 6.941 καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα, ένα νούμερο αυξημένο κατά 5,5% σε σχέση με τα 6.578 αυτοκίνητα του αντίστοιχου μήνα του 2017.

Στο 11μηνο, μετά και την επίδοση του Νοεμβρίου η αγορά βρίσκεται πλέον στα 98.142 αυτοκίνητα, σημειώνοντας έτσι αύξηση κατά

18,7% σε σχέση με τα 82.687 αυτοκίνητα του αντίστοιχου περσινού διαστήματος.

Σε ό,τι αφορά στις πωλήσεις ιδιωτών-εταιρικών αυτοκινήτων, τον Νοέμβριο οι ταξινομήσεις των πελατών λιανικής έφτασαν τις 4.097, όντας αυξημένες κατά 16,0% συγκριτικά με τον Νοέμβριο του 2017. Οι εταιρικές πωλήσεις από την άλλη ήταν 2.844 αυτοκίνητα, εμφανίζοντας πτώση 6,6% σε σχέση με πέρυσι.

Τέλος και στις πωλήσεις των εταιρειών, η Toyota και τον Νοέμβριο ήταν η πρώτη σε πωλήσεις μάρκα της χώρας μας, έχοντας από τώρα «καπαρώσει» τον τίτλο για την χρονιά. Στη δεύτερη θέση του μήνα βρέθηκε η Peugeot και τρίτη η VW, με την πρώτη δεκάδα των πωλήσεων του περασμένου μήνα να είναι:

ToyotaPeugeotVWOpelCitroenSuzukiMercedesFordNissanFiat
Keywords
Τυχαία Θέματα