Η Mopar “στολίζει” το Jeep Gladiator

Το Jeep Gladiator του 2020 είναι ήδη γεγονός, κάνοντας ντεμπούτο στο Auto Show του Λος Άντζελες. Φυσικά, η προσαρμογή είναι μέρος του τρόπου ζωής της Jeep, έτσι η Mopar της FCA διαθέτει ήδη πάνω από 200 προϊόντα έτοιμη να μετατρέψει το Gladiator σε κάτι από το sequel του Jurassic Park…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

“Η Mopar φέρνει στην αγορά

μια πλήρη επιλογή εξαρτημάτων και αξεσουάρ για τους ιδιοκτήτες ώστε να τα προσαρμόσουν στο ολοκαίνουριο Jeep Gladiator του 2020 και να ταιριάξουν ιδανικά με τον τρόπο ζωής τους”, δήλωσε ο Steve Beahm, επικεφαλής τμήματος και υπηρεσιών της Mopar. “Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες ότι χρειάζονται για να ενισχύσουν το πιο ικανό μεσαίου μεγέθους τετρακίνητο, είτε πρόκειται για ευέλικτα αξεσουάρ που αφορούν το life style είτε για εκείνα που χαρακτηρίζουν τα πιο σκληρά off-road”.

Ο κατάλογος των εξαρτημάτων καλύπτει σχεδόν τα πάντα που ένας νέος ιδιοκτήτης του Gladiator θα μπορούσε να θέλει. Οι βασικές προσφορές περιλαμβάνουν πατάκια, εξωτερικά γραφικά και καλύμματα tonneau για τον χώρο φόρτωσης. Εκείνοι που επιδιώκουν λίγο περισσότερη λειτουργικότητα μπορούν να προσθέσουν χειρολαβές, LED off-road φώτα και ένα σύστημα με συρόμενα συρτάρια στην καρότσα για εύκολη πρόσβαση. Φυσικά υπάρχουν αισθητικές αναβαθμίσεις όπως οι τροχοί και οι προφυλακτήρες, ενώ υπάρχουν επίσης πλευρικά μονοπάτια, ψηλότερη ανάρτηση, σωληνωτές πόρτες και πολλά άλλα.

Προφανώς, η Mopar συμμετείχε στην ανάπτυξη νέων αντικειμένων για το Gladiator πολύ πριν το επίσημο ντεμπούτο του. Στην πραγματικότητα, ένα βελτιωμένο Gladiator Rubicon που φορά Mopar add-ons είναι ήδη στην έκθεση στο LA Auto Show. Δεδομένου ότι η Mopar βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της FCA, οι αναβαθμίσεις υποστηρίζονται από εργοστασιακή εγγύηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα