Nissan: Νέο ηλεκτρικό concept στο Detroit

Η Nissan ήταν δραστήρια στο Σαλόνι του Los Angeles παρουσιάζοντας τα ανανεωμένα Maxima και Murano. Η ιαπωνική εταιρία όμως δεν αναμένεται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια στην ερχόμενη διεθνή έκθεση στο Detroit των Η.Π.Α. , παρουσιάζοντας νέα

concept.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η Nissan θέλει να συνεχίσει να κρατά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, παρουσιάζοντας διαρκώς νέα μοντέλα, είτε ως παραγωγής, είτε σαν πρωτότυπα. Τα ανανεωμένα Maxima και Murano ήταν τα μοντέλα που αποκαλύφθηκαν από τους Ιάπωνες στην διεθνή έκθεση του Los Angeles με τη Nissan Να έχει παράλληλα και άλλους άσους κρυμμένους στο μανίκι της για το μέλλον.

Δια στόματος Alfonso Albaisa, αντιπρόεδρου του τμήματος Παγκόσμιου Σχεδιασμού και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Maxima και Murano στο κοινό της έκθεσης, η Nissan αποκάλυψε τα σχέδιά της για την παρουσίαση ενός νέου EV concept το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στην διεθνή έκθεση του Detroit, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τον Albaisa στο παγκόσμιο ντεμπούτο αυτού του νέου concept αναμένεται να δούμε ένα πρωτότυπο που θα καινοτομεί στους τομείς της σχεδίασης, του εξοπλισμού και της απόδοσης. Η αποκάλυψη από τον Albaisa έγινε φυσικά προς το τέλος της παρουσίασης των δύο ανανεωμένων μοντέλων των Ιαπώνων και δεν συνοδεύτηκε από επιπλέον πληροφορίες. Ε, να έχουμε να δούμε κάτι και στο Detroit, δεν νομίζετε;

Δεν αποκλείεται πάντως το concept που θα παρουσιάσει η Nissan είναι ένα μοντέλο που θα ανήκει στα crossover, όπως είναι άλλωστε και το εικονιζόμενο IMx KURO cocnept που παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά στη φετινή έκθεση της Γενεύης έχοντας παρουσιαστεί αρχικά στο Σαλόνι του Τόκιο την προηγούμενη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα