VIDEO: Τέζα στην Autobahn με Ford Mustang GT

Η Mustang με το V8 σύνολο στην έκδοση GT, όπως φαίνεται στο video «τελειώνει» το κοντέρ της για πλάκα.

Με το V8 σύνολο και τους 450 ίππους, η Mustang GT δείχνει τη δυναμική της στην Autobahn και πιο συγκεκριμένα στα μέρη της όπου δεν υπάρχει όριο ταχύτητας. Εκεί όπως φαίνεται και στο video, το

κοντέρ τερματίζει με ευκολία φτάνοντας έως και τα 260 χλμ./ώρα. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία που αξίζει να προσέξει κανείς, είναι ο ήχος από τον κινητήρα και την εξάτμιση, ιδιαίτερα προς το τέλος του video που φαίνεται το αυτοκίνητο να περνάει μέσα από ένα μικρό τούνελ.

Οι επιδόσεις της «μεγάλης» Mustang, όπως έχει επικρατήσει να χαρακτηρίζεται η έκδοση GT με το V8 μοτέρ των 5,0 λίτρων, είναι εξαιρετικές. Ο συνδυασμός του κινητήρα με το αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων, κάνουν την επιτάχυνση έως τα 100 χλμ./ώρα από στάση, να είναι υπόθεση 4,3 δευτερολέπτων. Όσο για το εντυπωσιακό ηχητικό που συνοδεύει τη λειτουργία του κινητήρα, αξίζει να θυμίσουμε πως το μοντέλο εφοδιάζεται με ένα σύστημα που αλλάζει ηλεκτρονικά (με την πίεση ενός πλήκτρου) τη θέση των διαφραγμάτων στην εξάτμιση, κάνοντας πιο επιθετική τη χροιά του όταν ο οδηγός το επιλέξει.

The post VIDEO: Τέζα στην Autobahn με Ford Mustang GT appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα