Porsche Cayenne Turbo S E-hybrid με 677 PS

Η Porsche Cayenne έγινε ελαφρύτερη και πιο κομψή για το 2019. Σύντομα θα είναι ευλογημένη φορώντας τον ίδιο υβριδικό κινητήρα E-hybrid της Panamera Turbo S.

Με τον υπερσυμπιεστή και την plug-in ωμή δύναμη, το SUV αναμένεται να αποδίδει τουλάχιστον 677 ίππους όπως συμβαίνει δηλαδή και με την Panamera. Αυτό θα καταστήσει την Cayenne

το ισχυρότερο SUV σε ολόκληρη την οικογένεια οχημάτων της Volkswagen. Μπροστά, ακόμη κι από την Lamborghini Urus των 650 ίππων.

Εάν όλα αυτά τα νέα ακούγονται λίγο πολύ αναμενόμενα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σας είχαμε πει πως πριν από μερικά χρόνια κάτι τέτοιο θα συμβεί. Τώρα, όμως, το χρονοδιάγραμμα φαίνεται πιο σαφές. Ο πρόεδρος της Porsche, Oliver Blume, επιβεβαίωσε πρόσφατα το νέο μοντέλο σε δημόσια συνέντευξη. Επίσης γεγονός αποτελεί πως ο plug-in κινητήρας θα τοποθετηθεί επίσης και στην επερχόμενη Cayenne Coupe. Πράγματι, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος αυτών των ειδήσεων. Αύξηση της δύναμης και της σεξουαλικής εμφάνισης σε ένα πακέτο. Αν και η εταιρία δεν έχει πει ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει η Porsche Cayenne Turbo S E-hybrid, πιστεύουμε ότι θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή φέτος. Εάν όχι στο Auto Show της Νέας Υόρκης, στη συνέχεια στο σπίτι της Porsche στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο. Αν όχι εκεί, τότε σίγουρα στο LA Auto Show.

Με την ηλεκτροκίνηση να εισβάλλει όλο και περισσότερο στην Porsche, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν θα υπάρχει μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της Cayenne που θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον. Λέγεται πως θα πατά στην πλατφόρμα MLB που χρησιμοποιεί η Audi για το e-tron 55 Quatro. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι…

The post Porsche Cayenne Turbo S E-hybrid με 677 PS appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα