Teaser νέου ηλεκτρικού από τη Renault

Η Renault μας δίνει μια εικόνα- teaser για το επερχόμενο ηλεκτρικό της μοντέλο παραγωγής που θα είναι crossover και θα βασίζεται στην ειδική πλατφόρμα για τα αυτοκίνητα του είδους που έχει εξελίξει.

Η Renault κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα teaser ενός ηλεκτρικού crossover concept που αποτελεί ουσιαστικά προεπισκόπιση για ένα επερχόμενο μοντέλο παραγωγής.

Η

εικόνα- teaser δεν είναι πολύ αποκαλυπτική, αλλά δείχνει ότι η το μοντέλο θα έχει φώτα με έντονο σχεδιαστικό χαρακτήρα και γυαλιστερή μαύρη μάσκα. Μπορούμε επίσης να δούμε μια τριγωνική «ιδέα» αναφορικά με το χρώμα του αμαξώματος- που στην προκειμένη περίπτωση είναι μάλλον χρυσό. Η Renault δεν έχει ανακοινώσει πολλά στοιχεί για το πρωτότυπο, πέραν του ότι η έκδοση παραγωγής θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα. Σύμφωνα με όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, το νέο μοντέλο θα είναι μικρότερο από το Captur και θα πρέπει να περιμένουμε να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, μέσα στον επόμενο χρόνο.

Οι φήμες που ακολουθούν το νέο αυτό μοντέλο, το θέλουν να έχει παραπάνω από μια εκδόσεις αυτονομίας, με την κορυφαία του έκδοση να φτάνει τα 600 χιλιόμετρα. Αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, το πρωτότυπο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Renault eWays, η οποία ασχολείται με την ηλεκτρική κινητικότητα του που έχει να προτείνει η Γαλλική εταιρεία. Η εκδήλωση αυτή θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 26 Οκτωβρίου και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δούμε πολλά νέα πράγματα από την εταιρεία. Εκτός από το πρωτότυπο της Renault, η Dacia θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του Spring concept που έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος και θέλει να έχει το χαρακτηρισμό του ηλεκτρικού αυτοκινήτου που δίνει πρόσβαση σε όλους στην ηλεκτροκίνηση.

Δείτε ακόμα:

Νέο Renault Captur: Ηλεκτρικό κατ’ επιλογήν

Δοκιμή: Renault Captur 1.3 TCe EDC

Αποκαλυπτήρια για τα νέα Dacia Sandero και Sandero Stepway

The post Teaser νέου ηλεκτρικού από τη Renault appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα