Nissan GT-R με 337 km/h στην Autobahn (VIDEO)

22:34 4/6/2020 - Πηγή: NewsAuto

Χρειάζεται ένα Nissan GT-R βελτιωμένο με απόδοση με 1.400 ίππων και ένας δρόμος χωρίς όριο ταχύτητας για να δεις στο κοντέρ εξωπραγματικά νούμερα.

Ο κινητήρας twin-turbo V6 του Nissan GT-R έχει αποδείξει την αξία του εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αποδίδοντας εξαιρετικά σε ότι έχει να κάνει με τη βελτίωσή του. στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε ένα πολύ αναβαθμισμένο, με απόδοση που ξεπερνά τους 1.600 ίππους όταν χρησιμοποιεί και την αιθανόλη με το σύστημα που έχει εγκατασταθεί από την Total Car

Concept. Όταν το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί μόνο τη βενζίνη, η ισχύς «περιορίζεται» στους 1.400 ίππους και τα αποτελέσματα σε επίπεδο επιδόσεων, τα βλέπουμε –εν μέρει- και στο video που ακολουθεί.

Το GT-R της Total Car Concept είναι εφοδιασμένο με ένα κιτ αεροδυναμικών βοηθημάτων της Nismo από ανθρακονήματα που δίνει στο αυτοκίνητο μια κάπως πιο επιθετική εμφάνιση, χωρίς να δίνει περισσότερο όγκο στη σιλουέτα του. Η πίσω πτέρυγα που απουσιάζει από την περίοδο που γυρίστηκε αυτό το video, είναι στο πακέτο που θα βοηθήσει περαιτέρω την απόδοση του αυτοκινήτου στον ανοιχτό δρόμο ή στην πίστα.

The post Nissan GT-R με 337 km/h στην Autobahn (VIDEO) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα