Τα Lexus RX και NX με επιθετική σχεδίαση

16:35 4/6/2020 - Πηγή: NewsAuto

H εταιρεία βελτιώσεων SCL Global Concept προσφέρει στους κατόχους των Lexus RX και NX, δύο αισθητικής φύσεως πακέτα, δίνοντάς τους μία «άγρια» εμφάνιση.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η γκάμα των μοντέλων της Lexus δεν διακρίνεται για την ιδιαίτερη αισθητική τους,

εξαιρουμένων των μοντέλων της σειράς F. Οι υπεύθυνοι της ιαπωνικής φίρμας δίνουν σαφέστατα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους τομείς της ασφάλειας, άνεσης και πολυτέλειας, παρά στο πως δείχνουν οπτικά. Αλλά οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα του Ρώσου βελτιωτή SCL Global Concept θεωρούν ότι αυτό μπορεί να αλλάξει, ιδίως στα SUV μοντέλα RX και NX.

Για το λόγο αυτό δημιούργησαν δύο bodykit, ξεχωριστά για κάθε μοντέλο, τα «Goemon» και «Kotaro». Το μεν πρώτο τοποθετείται στο μεγάλο RX, το δεύτερο στο NX, ένα μοντέλο που αναμένεται να αντικατασταθεί μέσα στο 2022. Αμφότερα διαθέτουν νέα στοιχεία, κατασκευασμένα από fiberglass, ένα υλικό που μπορεί να αντέξει ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες. Βασικό χαρακτηριστικό και των δύο αποτελεί η αμφιλεγόμενης σχεδίασης εμπρός γρίλια, που είτε αρέσει, είτε όχι, καθώς δίνει έναν υπέρμετρα επιθετικό χαρακτήρα στα δύο μοντέλα. Πέραν τούτου, το πακέτο περιλαμβάνει επίσης νέας σχεδίασης καπό, εμπρός προφυλακτήρα με τονισμένο splitter, διπλή πίσω αεροτομή και πλαϊνά μαρσπιέ. Από το μενού δεν λείπουν οι τονισμένοι θόλοι, που φιλοξενούν μεγάλους τροχούς διάστασης 20”, αλλά και μία κεντρικά τοποθετημένη στον πίσω διαχύτη απόληξη.

Τέλος, για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, να αναφέρουμε ότι το κόστος της μετατροπής ξεκινά από τις 6.800 δολάρια για το NX και 9.800 δολάρια για το RX.

The post Τα Lexus RX και NX με επιθετική σχεδίαση appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα