Γνωρίστε το Volkswagen MORE for you

18:03 4/6/2020 - Πηγή: NewsAuto

Το Volkswagen MORE for you είναι το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για εσάς που ψάχνατε μία νέα προσέγγιση στην απόκτηση νέου αυτοκινήτου.

Μία λύση που να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, κάνοντας τη ζωής πιο εύκολη και κάθε χιλιόμετρο με το Volkswagen saw πιο απολαυστικό! Με το εν λόγω

πρόγραμμα, απολαμβάνεται πλήθος προνομίων που κάνουν την απόκτηση και την οδήγηση του VW σας πιο ξέγνοιαστη από ποτέ!

Το Volkswagen MORE for you είναι το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για εσάς που θέλετε περισσότερα:
– Περισσότερα από ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα
– Περισσότερα από έναν τρόπο απόκτησης
– Περισσότερα από ένα οικονομικό όφελος

Volkswagen MORE for you: Προνομιακό όφελος απόκτησης
Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Volkswagen. Το πρόγραμμα Volkswagen MORE for you σας εξασφαλίζει προνομιακό όφελος απόκτησης έως 3.000€. Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές για τα Polo, T-Cross, T-Roc και Tiguan και κάντε δικό σας το επόμενό σας Volkswagen πατώντας εδώ.

Volkswagen MORE for you: Πληρωμή 1ης δόσης μετά από 6 μήνες
Θέλετε πολλά περισσότερα από ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Γι’ αυτό το Volkswagen MORE for you έχει φτιαχτεί για εσάς. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Volkswagen και να πληρώσετε την 1η δόση μετά από 6 μήνες. Ελάτε στο Δίκτυο Volkswagen και αναζητήστε τα οφέλη που θα κάνουν δικό σας το Volkswagen των ονείρων σας.

Volkswagen MORE for you: Online Bonus με Online Κράτηση Αυτοκινήτου
Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Volkswagen με ένα κλικ και να επωφεληθείτε από το Online Bonus. Η νέα πλατφόρμα Volkswagen Online σας δίνει πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα ετοιμαπαράδοτων Volkswagen με Online Bonus που φτάνει μέχρι και 4.500€. Μπείτε στην πλατφόρμα πατώντας εδώ, επιλέξτε το μοντέλο και την έκδοση που θέλετε, συμπληρώστε τη φόρμα και ένας Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, εύκολα και απλά.

Volkswagen MORE for you: Προνομιακό επιτόκιο
Πολλά περισσότερα από ένα πρόγραμμα απόκτησης: Το Volkswagen MORE for you σας εξασφαλίζει επιτόκιο 3,5%, ένα από τα χαμηλότερα της αγοράς. Δεν σταματά όμως εκεί. Επιπλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια service και 6 μήνες ασφάλιση, κάτι που κάνει την οδήγηση του νέου σας Volkswagen ακόμα πιο απολαυστική και ξέγνοιαστη.

The post Γνωρίστε το Volkswagen MORE for you appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα