Mercedes-Benz GLA από 27.670 ευρώ

Με έκδηλη την διάθεση για περιπέτεια και εξερεύνηση από άσφαλτο και χώμα, η Mercedes-Benz GLA είναι ένα premium SUV με την ποιότητα και το κύρος της γερμανικής εταιρίας που εντυπωσιάζει από την βασική του κιόλας έκδοση.

Η GLA είναι αδιαμφισβήτητα ένα από εκείνα τα SUV που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στον τομέα της σχεδίασης. Ύστερα και από την τελευταία ανανέωση που χάρισε η Mercedes-Benz στο

premium SUV της ο δυναμισμός και η κομψότητα συνδυάζονται με χαρακτηριστική αρμονία στις γραμμές του αμαξώματος. Εντυπωσιακή μάσκα στα πλαίσια του οικογενειακού look της Mercedes, προφυλακτήρας με έντονη δυναμική σχεδίαση, στάνταρ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και φωτιστικά σώματα που προσθέτουν την απαραίτητη κομψότητα την στιγμή που το μυώδες καπό και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών αποκαλύπτουν τις περιπετειώδεις προθέσεις του SUV της Mercedes.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής από όπου και αν κοιτάξει κανείς την GLA, κάτι που φαίνεται με την πρώτη ματιά και στο ποιοτικό εσωτερικό της. Στην καμπίνα η υψηλή ποιότητα κατασκευής συνδυάζεται με την λειτουργικότητα και η προσεγμένη σχεδίαση του ταμπλό κερδίζει τις εντυπώσεις, όπως και ευρυχωρία με πολύ καλούς χώρους για τέσσερις επιβαίνοντες.

Στο δρόμο η GLA ικανοποιεί τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα. Προτάσσει την απορροφητικότητα της ανάρτησις της με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της τελευταίας να αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου στην καμπίνα, προσφέροντας μια ανώτερη ποιότητα κύλισης που περιμένει κανείς από ένα SUV με το αστέρι στην μάσκα του.

Η απόκτηση της Mercedes-Benz GLA είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ. H Mercedes-Benz έχει φροντίσει για την δημιουργία μια σειράς χρηματοδοτικών προγραμμάτων που δίνουν την δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες του κοινού. Για παράδειγμα με το πρωτοποριακό πρόγραμμα χρηματοδότησης Welcome Freedom, μπορείτε να κάνετε δική σας την GLA καταβάλλοντας μια ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και απολαμβάνοντας παράλληλα 5 χρόνια Εγγύηση, 5 χρόνια Service (Service Contract Complete) αλλά και 5 χρόνια Διασφάλιση Κινητικότητας Mobilo.

Το premium SUV της γερμανικής εταιρίας ικανοποιεί σε επίπεδο εξοπλισμού από την βασική του κιόλας έκδοση. Μεταξύ των στοιχείων που ξεχωρίζουν στον στάνταρ εξοπλισμό της GLA είναι το διευρυμένο “οπλοστάσιο” των συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης: ABS, ASR, ESP, Active Brake Assist, Adaptive Brake με λειτουργία Hold, σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS, αερόσακοι κεντρικοί, πλευρικοί, γονάτων οδηγού και παραθύρων, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης, σύστημα προστασίας πεζών με ενεργό καπό, σύστημα εφίστασης προσοχής του οδηγού, όλα στον στάνταρ εξοπλισμό.

Παράλληλα η GLA στην στάνταρ έκδοση ικανοποιεί και στο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης αφού περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές ευκολίες που περιμένει κανείς από ένα τέτοιο μοντέλο, μεταξύ των οποίων σύστημα πολυμέσων και ηχοσύστημα με έξι ηχεία, κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, προεγκατάσταση Mercedes-Benz Link, υπολογιστή ταξιδιού, Keyless-Go λειτουργία εκκίνησης και σύστημα Start/Stop.

Η GLA 180 κινείται από έναν ισχυρό 4κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 122 ίππους και 20,4 κιλά ροπής με την ισχύ να φτάνει στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Mercedes-Benz GLA 180 αλλά και για τους τρόπους που μπορείτε να την αποκτήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

The post Mercedes-Benz GLA από 27.670 ευρώ appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα