SYM Cruisym 250 με νέα χαμηλότερη τιμή

Με τη νέα προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας της SYM Γκοργκόλης Α.Ε. μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το μεσαίο scooter Cruisym 250, το κορυφαίο σε εξοπλισμό μοντέλο της κατηγορίας, με νέα τιμή χαμηλότερη κατά 150 ευρώ.

Με τη νέα προωθητική ενέργεια της ελληνικής

αντιπροσωπείας η νέα τιμή του Cruisym 250 διαμορφώνεται στα 3.845 ευρώ, χαμηλότερα κατά 150 ευρώ από την αρχική τιμή.

Οι τροχοί του Cruisym 250 είναι 14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω, με δισκόφρενα εμπρός και πίσω και σύστημα ABS. Ο τετράχρονος, μονοκύλινδρος υγρόψυκτος και τετραβάλβιδος κινητήρας του Cruisym 250 ξεπερνά σε επιδόσεις ανταγωνιστικά μοντέλα 300 κυβικών, αποδίδοντας 21,5 PS και χαρακτηρίζεται και για την οικονομική του λειτουργία προσφέροντας μεγάλη αυτονομία με το ρεζερβουάρ των 12 λίτρων.

Στον πλούσιο εξοπλισμό του Cruisym 250 περιλαμβάνεται ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας 2 θέσεων, διπλοί εμπρόσθιοι προβολείς και LED φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, αναδιπλούμενοι καθρέφτες με ενσωματωμένα φλας τεχνολογίας LED, μαγνητικός διακόπτης ασφαλείας κλειδαριάς, μεγάλος αποθηκευτικός χώρος για 2 Full Face κράνη, επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στην ποδιά με 12V παροχή ρεύματος, πλαϊνό και κεντρικό σταντ.

The post SYM Cruisym 250 με νέα χαμηλότερη τιμή appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα