ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ : Στην Αθήνα με μια μυστηριώδη ξανθιά γυναίκα

Στην Αθήνα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν (Dominique Strauss-Kahn). 

Σε κάθε του κίνηση, όπως και στα νυχτοπερπατήματά του στη Γλυφάδα, τον συνόδευε μια μυστηριώδη ξανθιά γυναίκα, με μεγάλη όμως διακριτικότητα.

Στην Αθήνα

βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν (Dominique Strauss-Kahn). 

Σε κάθε του κίνηση, όπως και στα νυχτοπερπατήματά του στη Γλυφάδα, τον συνόδευε μια μυστηριώδη ξανθιά γυναίκα, με μεγάλη όμως διακριτικότητα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γυναίκα-μυστήριο είναι Ελληνίδα που μιλούσε όμως άπταιστα γαλλικά. Φημολογείται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκε με τον Στρος Καν, και ότι γνωρίζονται αρκετό καιρό, καθώς εθεάθη μαζί του και στη Νέα Υόρκη τον καιρό της παντοδυναμίας του.

Την περασμένη Τετάρτη, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας, το ζευγάρι κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Electra» της οδού Ερμού, που βρίσκεται μόλις δέκα μέτρα από την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών. Ο Στρος Καν και η συνοδός του έφτασαν λίγη ώρα μετά τη λήξη των επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος και άκουσαν από πρώτο χέρι τα συνθήματα κατά του ΔΝΤ.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής, ο Στρος Καν είχε κάνει κράτηση με διαφορετικό όνομα, όμως φτάνοντας στη ρεσεψιόν χρειάστηκε να δώσει το διαβατήριό του και άρα τα πραγματικά του στοιχεία. Όταν διαπίστωσαν ότι η κράτηση αφορούσε δίκλινο δωμάτιο, ενοχλημένη η ξανθιά συνοδός του απαίτησε να μεταφερθούν στη σουίτα του ξενοδοχείου, όπως και έγινε. Πάντως, ο Στρος Καν φαινόταν πολύ ήρεμος και δεν έδειχνε να ταράζεται από την «παρεξήγηση».

Ο ίδιος κυκλοφορούσε με μεγάλη άνεση στους χώρους του ξενοδοχείου, έκπληκτος που ο κόσμος τον αναγνώριζε, ενώ πίνοντας τον καφέ του μαζί με τη συνοδό του στο μπαρ του ξενοδοχείου, έγινε συχνά αποδέκτης ερωτήσεων από τους περαστικούς. Οι περισσότεροι τον ρωτούσαν τι ακριβώς συνέβη με την περιβόητη καμαριέρα στο «Sofitel» της Νέας Υόρκης και εκείνος, χαμογελαστός, απέφευγε να απαντήσει διεξοδικά, αλλά έδειχνε ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι έχει ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια που του στοίχισε την πολιτική του καριέρα. Κάποια στιγμή, βέβαια, ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ και η ξανθιά συνοδός του αποσύρθηκαν στα ενδότερα του καφέ για να συνεχίσουν απερίσπαστοι την κουβέντα τους.

Ντομινίκ Στρος Καν
Keywords
Τυχαία Θέματα