Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο την 1/10

O μήνας ξεκινάει με πολλές αλλαγές στο πλανητικό τοπίο και εμείς χρειάζεται να ακολουθήσουμε τα συμπαντικά μηνύματα...

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική γιατί έχουμε αλλαγές ζωδίων σε πολλούς πλανήτες. Το χορό ανοίγει στις 3/10 η ερωτική Αφροδίτη που φεύγει από την λάμψη και την χλιδή του Λέοντα και μπαίνει στην σεμνή και ταπεινή Παρθένο. Ακολουθεί ο Ερμής που μπαίνει στον ερευνητικό και βαθύ Σκορπιό στις 5/10 όπου μαζί με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, από τις 6/10, θα δώσουν τις δικές τους μάχες για να περάσουν τα μηνύματα

που είναι αναγκαία για την εξέλιξη μας. Ο Άρης τελικά αλλάζει και από το βαρύ πυροβολικό του Σκορπιού θα μπει στον ανάλαφρο Τοξότη, από όπου θα βοηθήσει να αλλάξουμε την ενέργεια μας με τρόπο περισσότερο περιπετειώδη, αστείο αλλά και φιλοσοφικό.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας δώσει το άνοιγμα αλλά και την μαχητικότητα να αντιμετωπίσετε ακόμα και τις σχέσεις που σας βάζουν πόρτα και δε θέλουν καθόλου να σας αντιμετωπίσουν. Εσείς όμως έχετε αλλάξει και έχετε βρει πλέον τις δικές σας ισορροπίες. Είναι αναγκαίο πάντως να δραστηριοποιηθείτε σε πολλά πράγματα για να μη βγείτε εκτός παιχνιδιού, γιατί μερικές φορές το κάνετε και αυτό, όταν δεν νιώθετε καλά. Έχετε καλή σεξουαλική σχέση με έναν Σκορπιό, όπου εκεί μπορείτε με ευκολία να ανταλλάξετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και να νιώσετε σταθερότητα και σιγουριά. Γενικά, όσο πιο πολλές γνώσεις παίρνετε, τόσο νιώθετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε υποχρεώσεις κυρίως επαγγελματικές και οικονομικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διαδικασία της εμπιστοσύνης είναι πολύ σοβαρό θέμα για σας για αυτό προσπαθήστε να δημιουργήσετε σχέσεις που σας δημιουργούν εμπιστοσύνη και σιγουριά. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο στις συνθήκες που ζούμε σήμερα αλλά πάντα βρίσκεις αυτό που θέλεις, αν το αναζητάς με την καρδιά σου. Επειδή έχετε προσδοκίες έναντι των άλλων, μερικές φορές γίνεστε πιεστικοί για να πετύχετε το όραμά σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε την πίεση στο πετσί σας και θα βιώσετε μέχρι και απόρριψη γιατί επιβάλλετε στον εαυτό σας πράγματα αντίθετα με τις πραγματικές σας ανάγκες. Σταματήστε να κουράζεστε τόσο πολύ γιατί ο μεσημεριανός ύπνος ή η προσωπική σας βολή είναι απαραίτητες για να νιώθετε ζωτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρύβεστε γιατί θέλετε να δείτε τι θα κάνετε, κυρίως με ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί. Παρόλο που σκέφτεστε και τη δουλειά σας ή τα οικονομικά σας, αν δεν ικανοποιείστε ψυχικά, δεν πάτε πουθενά. Λάθος σας έχει βγει το όνομα, ότι δηλαδή είσαστε μεγάλοι καζανόβες. Αν πιαστείτε στα δίχτυα ,κολλάτε και δεν μπορείτε να ξεφύγετε με τίποτε. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Τοξότη, προβληματίζεστε αυτήν την περίοδο. Οι εκλείψεις έχουν φέρει πολλά ξεκαθαρίσματα και είναι πολλά τα μέτωπα που έχουν ανοίξει με στόχο όμως να προχωρήσετε και να κάνετε και τα δικά σας πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε πάρει φόρα και ποιος σας πιάνει. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα και μετά να ξεκινήσετε κάτι πι

Keywords
Τυχαία Θέματα